INSIDER

Különleges sztárprodukció csábít a Várkert bazárba

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma zenei gálával egybekötött családi nappal népszerûsíti a Befogadlak nevû nevelőszülői programját május 19-én, most vasárnap a Várkert Bazárban.
  • Szerző: Ripost

Családi nappal és koncertekkel várják az érdeklődőket a nevelőszülői hivatást népszerűsítő rendezvényre a Várkert Bazárban, május 19-én. A tavaly ősszel elindított Befogadlak elnevezésű programmal a nevelőszülői hivatás szépségeire és a gyerekvédelem fontosságára hívják fel a társadalom figyelmét.

„A gyermekvédelem feladata, hogy azoknak a gyerekeknek is biztosítsa a szerető családi közeget, akiket valamilyen okból kiemeltek a saját családjukból”

– mondta Fülöp Attila, szociális ügyekért felelős államtitkár.

A családi napon többek között fellép a Kolompos zenekar, Palya Bea és koncertet ad a Csík zenekar is. Vasárnap 14 órakor Fülöp Attila és Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője adja át a „Lehetetlen Nincs” rajzpályázat országos díjait és beszélgetnek a program tapasztalatairól. Ezt követően bemutatják a Befogadlak program hivatalos dalát, amelyet Oláh Gergő, Kollányi Zsuzsi, Szolnoki Péter és Janicsák Veca a gyermekvédelemben élő fiatalokkal közösen adnak majd elő.

Az eseményre a belépés ingyenes, a szervezők kicsiket és a nagyokat egyaránt várnak május 19-én a Várkert Bazárba!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?