INSIDER

Kikötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer mártotta belé a kést a nő Gödöllőn

A házas asszony nem akarta leleplezni gyermekei édesapját. Ráadásul féltékeny lett szeretője új párjára.
  • Szerző: Ripost

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki volt szeretőjét kikötözte és egy késsel több mint ötvenszer megszúrta, megvágta Gödöllőn; a férfi belehalt a sérüléseibe.

A főügyészség közleményében azt írta, hogy az egyébként férjezett nő és a szeretője között korábban szerelmi viszony volt. A nő házasságában született gyermekei apja is ez a férfi volt.

A késelés elkövetésével gyanúsítható nőt a rendőrök őrizetbe vették

A késelés elkövetésével gyanúsítható nőt a rendőrök őrizetbe vették
Fotó: Pixabay

A férfi 2020 elején úgy döntött, hogy nem akarja folytatni a viszonyt, azonban el akarta ismertetni az apaságát a tőle származó gyermekek esetében. Majd egy másik nővel kezdett szerelmi kapcsolatot kialakítani, ami miatt volt párja féltékennyé vált.

2020. április 1-jén a férfi gödöllői otthonában összevesztek, majd a nő egy késsel a ház folyosóján megsebesítette. Ezután a hálószobában lévő ágyhoz kötözte és a felsőtestén legalább ötvenszer megszúrta, illetve megvágta.

A férfi az elszenvedett sérülések következtében meghalt.

Ezt követően a nő részben feltakarította a helyszínt és ruházatát is lecserélte, majd elhagyta a házat, de még aznap este telefonon bejelentette tettét a segélyhívó számon.

A Pest Megyei Főügyészség a nő ellen különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?