Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.09.15.

Kiakadtak a magyar szülők az iskolai LMBTQ-propaganda miatt

Szexuális orientációjú kérdőív, meghívott transzvesztita, LMBTQ-mesekönyv és -foglalkozás – a négy aggasztó jelenség híre négy különböző magyarországi iskolából, köztük egy általános iskolából érkezett. Úgy tűnik, előzetesen egyikről sem értesítették a szülőket, akik fel vannak háborodva.

Nem ismer határokat a szivárványos propaganda! Azok, akik azzal nyugtatgatták magukat, hogy a genderőrület csak külföldön dúl, tévednek. Az LMBTQ-aktivisták és kiadványok már a magyar iskolákban is felbukkantak, a szülők nem kis bosszúságára. Sok helyen és sokféleképpen próbálkoznak, méghozzá a szülők megkérdezése, beleegyezése nélkül. Sőt mintha kifejezetten ügyelnének arra, hogy az iskolások szülei előre ne tudjanak arról, kik és miképp próbálják gyermekeiket „szexuálisan érzékenyíteni”!

LMBTQ-mesekönyvet olvasott a negyedikeseknek a tanító

A Ripost7 információi szerint az egyik XIII. kerületi alapítványi általános iskolában egy helyettesítő tanító bevitte a negyedikes kisdiákoknak a Soros György támogatását élvező Labrisz Egyesület kiadványát, a Meseország mindenkié című LMBTQ-érzékenyítő mesekönyvet, hadd ismerkedjenek a tanulók a mássággal. Úgy tudjuk, mindez az adott pedagógus magánakciója volt, erről előzetesen sem a szülők, sem az iskola vezetése nem tudott.

„Véletlenül derült ki nálunk ez az egész. A lányom egy újságban rámutatott a Meseország mindenkié című mesekönyv borítóképére és azt mondta: „én ezt a mesét ismerem, apu, a szőke hajú tanító néni hozta be nekünk, nézegettük, olvasgattuk”. Teljesen kiakadtam! Ha nem a nyári szünetben derül ez ki, akkor bementem volna az iskolába, de már szünet volt, az eset a tanév utolsó napjaiban történhetett. Az háborít fel leginkább, hogy mindez a tudtunk, megkérdezésünk nélkül történt. Ráadásul a könyv tartalmához semmiféle magyarázatot nem fűzött a helyettesítő tanító, így teljesen magukra voltak hagyva a gyerekek az új információkkal„ – mondta el a Ripost7-nek az édesapa.

Nevét és arcát azért nem adja a nyilatkozatához, mert nem akar botrányt az iskolában, félti a lányát.

„Még szerencse, hogy már korábban beszéltem a lányommal a témáról a saját értelmi és érzelmi szintjén, így nem efféle LMBTQ propagandaanyagok alapján szerez róla tudomást, de ez akkor is nagyon kellemetlen” – tette hozzá.

Tárt ajtó várta a Soros-féle érzékenyítőket

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum kétnapos érzékenyítő programot szervezett, ahol több, Soros György által támogatott LMBTQ-szervezet is előadásokat tarthatott.

Fotó: Ripost

Erről – szigorúan utólag – lehetett olvasni az intézmény Facebook-oldalán, ahol többek közt a következőket írják:

„(…) Hosszú évek óta pedagógiai programunk része a testi és lelki egészségre nevelés, valamint az érzékenyítés. Az idei tanévben is két teljes napot szenteltünk arra, hogy a többség közelebb kerülhessen a kisebbséghez, valamint egészségünket, biztonságunkat helyezzük előtérbe. Felkészült, tapasztalt civil szervezetek tartottak nálunk előadásokat, workshopokat. Köszönjük az alábbi egyesületek, civil szervezetek, alapítványok munkáját: (…) Labrisz Leszbikus Egyesület, Szimpozion Egyesület, Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen, Patent Egyesület, Iskolai Élő Könyvtár (…), SzexEd – önkéntes szervezet”.

Több fenti, az LMBTQ-propagandában részt vevő szervezetről kiderült: Soros György támogatását élvezik.

A bejegyzéshez írt hozzászólások jól érzékeltetik, mit gondolnak a szülők a fentiekről:

B. Beatrix: „(...) Sajnos a szülők nem veszik észre, hogy az LMBTQ lobbi van emögött! Engedélyt kell kérni tőlük. Történt ilyen?”

I. Éva: „(…) a gyerekeket nem kell érzékenyíteni. A család megléte maga az érzékenyítés. A családban az elfogadás, a másik testvér, szülő elfogadása napi rutin. Szóval semmi LMBQ és semmi más érzékenyítésre nincs szükség.”

A Ripost7 több olyan szülővel is beszélt, akinek a gyerekét az ő megkérdezése nélkül LMBTQ-propagandával bombázták az iskolában. Bár kivétel nélkül felháborítónak tartják az őket megkerülő érzékenyítést, névvel és arccal egyikük sem vállalta a megszólalást. Ugyanakkor mindannyian hangsúlyozták: nem magukat féltik az esetleges agresszív szivárványos propagandisták támadásától, sokkal inkább attól tartanak, rajtuk keresztül az iskolába járó gyermekük kerülne célkeresztbe, őket érhetné hátrányos megkülönböztetés. Ezt pedig – érthető módon – nem akarják.

13 éveseknek adott elő a transzvesztita Budaörsön

„A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum által megszervezett érzékenyítőprogramokat nem osztályokra lebontva, hanem előadás jelleggel tartották meg, amelyeken tudomásom szerint kötelező volt a részvétel„ – nyilatkozta Törökbálint fideszes alpolgármestere a Magyar Nemzetnek.

Géczy Krisztián Fotó: Facebook

Géczy Krisztián – akinek egyik gyermeke az Illyésbe jár – elmondta a lapnak: az érzékenyítőprogramokra a visszajelzések alapján egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak.

Fotó: Shutterstock

Mivel a gimnáziumnak hatosztályos tagozata is van, az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem a 13 éves gyerekek is hallhatták.

Éva, egy édesanya: hazugság az egész LMBTQ-propaganda!

Istenes Éva többgyermekes édesanya azt mondja a Ripost7-nek, mélységesen felháborítja az egész LMBTQ propaganda és teljes mértékben egyetért azzal, hogy ezt ne lehessen folytatni az iskolákban. „Valójában egy óriási hazugság ez az LMBTQ-dolog. Egy olyan őrület, amit csak a propagandisták fújnak fel. A gyermeknevelés alapja, hogy minden emberrel tisztelettel bánunk, legyen az szegény, beteg vagy éppen homoszexuális, leszbikus. Ráadásul utóbbiak a társadalomnak olyan kis százalékát teszik ki, hogy ha az LMBTQ-szervezetek nem nyomulnának ilyen nagyon és agresszívan, nem is foglalkoznának velük különösebben az emberek. Arról nem beszélve, mennyire aljas dolog elhitetni az adott kisebbséggel, hogy őket és az ő érdekeiket védik, miközben valójában ártanak nekik, mert felesleges feszültséget gerjesztenek velük szemben a társadalomban„ – vélekedik az édesanya. Mint mondja, az iskola az oktatás helyszíne, s annak is kell maradnia. A fiatalok így is könnyen befolyásolhatóak, sok olyan dolgot követnek a barátiak révén, amit nem kellene, felesleges ezt még az iskola keretein belül direkt, szervezetten, LMBTQ-propagandával tetézni.  

Ha további megdöbbentő részletekre vagy kíváncsi az LMBTQ-lobbival kapcsolatban, vagy más témákban is érdekes írásokat akarsz olvasni, keresd a Ripost7 szeptember 14-én, kedden megjelent a számát az újságárusoknál és egyéb árusítóhelyeken!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin a harmadik világháborúról beszélt

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

life.hu

Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

magyarnemzet.hu

Megtiltották a német gyerekeknek, hogy vizet igyanak az osztályban a ramadán idején

ripost.hu

Minden magyar a szívéhez kapott, Szoboszlai őrjöngve esett össze fájdalmában

vg.hu

Küszöbön egy új háború: felrobbantottak egy orosz helikoptert Moldova szakadár területén

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Húsvéti sonkakörkép: itt a döbbenetes bolti árlista

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Jonathan 94 tagú német-afrikai családja után évente 1,5 millió eurót markol fel a német államtól

INSIDER

Hatalmas nyomás alatt a lengyel kormány: az év legnagyobb tüntetésére készülnek a gazdák

INSIDER

Emmanuel Macron összevissza beszél, háborúba sodorná Európát

INSIDER

7 érdekes tény Szentkirályi Alexandráról, a Fidesz budapesti főpolgármester-jelöltjéről

INSIDER

"Mi lesz így a kislányával?" - 4 éves gyermeket hagyott maga után Szabina

INSIDER

"Gyomoridegem van, amikor arra kell mennünk" – Rettegnek a helyiek a 41-es főúttól

INSIDER

„Békéscsaba mentőállomás. Kórház?!” - 20 év telt el az ikonikus telefonbeszélgetés óta, így van most a néni

INSIDER

Brutális: 11 éves lányt erőszakolt meg egy 14 éves fiú