INSIDER

Kétségbeesve keresi az anyja a 20 éves Renit: „Van egy gyönyörű kisfia, és úton a következő”

Napok óta kétségbeesetten keresi édesanyja Renit, aki valószínűleg rossz társaságba keveredett, és hét hónapos terhesen szökött meg otthonról. Kisfiát a nagymamánál hagyta.
  • Szerző: szbd

Nem először tűnt el a 20 éves Renáta otthonából, aki ezúttal már több napja nem ad életjelet magáról, édesanyja keresi az interneten – írta meg a kekvillogo.hu portál.

7 hónapos terhesen tűnt el

„Most már nem egyedül van” – írta a fiatal nő édesanyja, arra célozva, hogy a somogyi nő 7 hónapos terhes.

Máskor is meglépett otthonról

A kereső poszthoz írt kommentekből kiderül az is, hogy rövidebb időkre máskor is ment már el otthonról a nő.

Renáta 7 hónapos terhesen tűnt el/ Képünk illusztráció

Renáta 7 hónapos terhesen tűnt el (Illusztráció: pixabay.com)

Megszólalt egy ismerős

Megszólalt az eltűnt nő egy közeli barátja is. „Akárhogy is fáj, adja rá a kabátot a lányára, ha valóban szereti” – írta egy férfi Renáta anyjának.

A nagymamára maradt a másik gyerek

„Itt nem rólam van szó, van egy gyönyörű kisfia, neki szülői kötelezettsége is van. És úton a következő” – válaszolt a lányát kereső nő. Mivel a fiatal nőről édesanyja semmit nem tud, és kisfiát ráhagyta az idős asszonyra, így a nagymama neveli a gyermeket. Amennyiben ezt nem vállalja, akkor gyámság alá kerül a kisfiú.

Szabadságra van szüksége

Renáta barátai azonban váltig meg vannak róla győződve, hogy a nőnek szabadságra van szüksége. „Mivel szabadságom van, így van szabad akaratom is, nem kell, hogy lekössem az életem a gyerekemmel, mert a gyereknevelés ráér” – írta a nagymamának a nő egyik ismerőse.

Állítólag Nagykanizsán van

A kommentekből az is kiderül, hogy Renáta minden bizonnyal rossz társaságba keveredett. „Már nem az első eset. Nagykanizsán a kocsmáknál és a buszmegállóban kellene keresni” – figyelmeztetett egy másik ismerős.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?