INSIDER

Itt a bizonyíték: Jakab Péter hazudott arról, hogy nincsenek testőrei – videó

Bár Jakab Péter mindent elkövetett annak érdekében, hogy valahogyan letagadja azt, hogy testőrökkel jár a kampányrendezvényeire, egy az Origo birtokába került felvétel egyértelműen bizonyítja, hogy a Jobbik elnöke az elmúlt napokban nem mondott igazat.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy Zala megyei kistelepülés éttermébe legalább öt testőrrel ment be Jakab Péter - írja az Origo a birtokukban lévő felvétel alapján. A Jobbik elnöke jól láthatóan több testőr társaságában ment ebédelni Bak településen múlt heti kampánykörútja során:

Mindennek azért van jelentősége, mert a Jobbik elnöke azt követően, hogy nyilvánosságra került egy olyan felvétel, amin a testőrei bántalmaztak egy férfit, azt mondta, hogy „szimpatizánsokról” van szó. Egy későbbi Facebook-bejegyzésében viszont már rendezvénybiztosítóként hivatkozott rájuk. Később Jakab azzal a nevetségessel állítással próbálta védeni magát, hogy neki nincsenek testőrei, mivel a „nép a testőre”.

A Bakon készült felvételek egyértelműen bizonyítják, hogy Jakab Péter legalább öt testőrrel ment be a kis település éttermébe. Mindezek alapján pedig a Jobbik elnökének minden korábbi állítása megdőlt, mert jól láthatóan nem a „nép„, hanem öt nagydarab férfi védelmezi – írja az Origo.

Rendőrségi ügy lett belőle

Jakab Péter és testőreinek az ügye azt követően került napvilágra, hogy szeptember másodikán Hajdúhadházán, egy kampányrendezvényen Jakab testőre és sofőrje rátámadt egy kutyát sétáltató férfira. Fojtófogással vitték a földre.

Az ügyből rendőrségi feljelentés is lett, jegyzőkönyv rögzíti, hogy Jakab Péter testőre és sofőrje az elkövető. Az ügy összes többi körülményét még vizsgálja a rendőrség. A verekedő biztonsági emberek rendszeresen követik Jakab Pétert, közös autóval járnak. A rendezvényeken azonban próbálnak észrevétlenek maradni, távolról figyelik a Jobbik elnökét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?