INSIDER

Ilyen se volt még, kitűnőre érettségizett egy osztály Győrben

Egy édesanya azt mondta a remek teljesítményről, hogy a gyerekek jó hatással voltak egymásra és rengeteget kaptak tanáraiktól.
  • Szerző: Ripost

Kitűnőre érettségizett a végzős osztály a győri Kazinczy-gimnáziumban: a 12/A osztály búcsúzó diákjai tették le a különleges teljesítményt az asztalra.

"A 34 fős osztály tagjai nyolcosztályos képzésben vettek részt. Kiváló, inspiráló közösséget alkottak, a gyerekek remek hatással voltak egymásra és rengeteget kaptak tanáraiktól" - tudta meg a Kisalföld az egyik diák édesanyjától, Jeneyné Ihász Ilonától, aki pedagógusként maga is évtizedeken át tanított általános iskolásokat Győrben.

Az osztályból sokan emelt szinten vizsgáztak egyes tantárgyakból, a tanulmányi versenyeken szép eredményeket értek el, többen felsőfokú nyelvvizsgát szereztek. Az osztályfőnökük Krupits Mária volt, az összes tanáruknak sokat köszönhetnek. Az is kiderült, hogy a diákok az elmúlt nyolc évet egy balatoni hétvégével zárják.

A összképhez tartozik: a 34 diák közül "hivatalosan" 33-an érettségiztek kitűnőre. Igaz, az egyedüli osztálytárs, aki az ötösök mellett egyetlen négyest kapott, egy évig magántanuló volt, mivel a sportkarrierjére koncentrált Svédországban. A fiatalember profi jégkorongozó szeretne lenni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?