INSIDER

Hungária körúti baleset: „Engedjetek el, öngyilkos akarok lenni!”

Újabb megdöbbentő részleteket tudott meg a Ripost arról a brutális balesetről, ami még vasárnap délután történt Budapesten a X. kerületben, a Hungária körúton.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ahogyan arról a korábban beszámolt egy autós a Kőbányai út irányából hajtott vasárnap délután a Hungária körúton, amikor az egyik kanyarban megpördült és nekiütközött egy oszlopnak. A csattanás olyan erős volt, hogy a hátsó ülésen ülő 14 éves fiú kirepült az autóból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Hamar kiderült, hogy az autóban hárman ültek. A sofőr, egy fiatal nő és a 14 éves fiú. Lapunk információi szerint miután megtörtént a tragédia, és a fiatal kizuhant a roncsból, ami miatt az autóban lévő nő öngyilkos akart lenni. Lapunknak egy szemtanú számol be a részletekről.

Én már csak akkor értem oda, amikor ott voltak a rendőrök és a mentősök

– kezdte.

Fotó: Ripost

Én úgy tudom, hogy a sofőr részeg volt, ugyanis szondáztatták, aminek nem igazán örült. Ezután láttam a fiatal nőt, aki magából kikelve kiabált a kizuhant fiú miatt, hogy ő öngyilkos akar lenni. Miután a sérülései ellenére rendkívül erőszakos volt, megbilincselték, ugyanis, ha nem teszik, akkor valami éles tárggyal tényleg megöli magát.

Információink szerint a sofőr kevésbé sérült meg, viszont a nő és a fiatal fiú súlyos sérüléseket szenvedett.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?