INSIDER

Hihetetlen, tízszeres áron adják a mozijegyet erre a filmre

Megindultak a jegyelővételek a Bosszúállók: Végjáték első vetítéseire. Nagy volt az érdeklődés Magyarországon is, a mozik rendszerei többször lefagytak.
  • Szerző: Ripost

 A Marvel filmes univerzumának közel 10 éves korszakát lezáró rész annyira nagy érdeklődést váltott ki, hogy eladási rekordok dőltek meg a világ minden részén.

A premierre és a premier előtti vetítésre már szinte sehol nem lehet jegyet venni.  Azok a rajongók, akik lemaradtak róla, hajlandóak mélyebbre is a zsebükbe nyúlni.

A rajongói  lelkesedést kihasználva megjelentek a jegyüzérek is.

Az interneten el is kezdték horror áron kínálni a jegyeket. Van, aki „csak” dupla áron adná, de olyan hirdetést is találtunk a Jófogáson, ahol 50 ezret kérnek két jegyért a premier előtti vetítésre. 

Külföldön még durvább a helyzet: az eBayen sok eladó kínál 30-40 ezer forintért jegyeket, de találni 350 ezer forintnyi euróért is.  Amerikában is őrült összegeket kérnek a neten a Bosszúállókra.  700 dollárért árulják a páros jegyet, ami bizony 200 ezer forint. 

Koncerteknél nem szokatlan ez a jelenség, sokszor adnak el drágábban, jóval ár felett jegyeket, de mozi vetítések esetén nem szokványos ez a jelenség. Ugyanis, ha valaki lemarad a premierről pár nappal később megnézheti ugyanazt a mozikban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?