INSIDER

Hatalmas könnyeket csalt Törőcsik Mari arcára a világsztár

Törőcsik Mari könnyekig meghatódott, amikor megtudta, hogy alapítványához Arnold Schwarzenegger is csatlakozott.
  • Szerző: Ripost

Arnold Schwarzenegger csatlakozott Törőcsik Mari színművész alapítványához. Mivel a művésznő nem használja a Facebookot, a Borstól tudta meg, hogy Ryan Gosling és Harrison Ford után újabb világsztár állt a jó cél mellé. A nemzet színésze meghatódva fogadta az örömhírt.

Köszönöm, hogy megkerestek, mérhetetlenül boldog va­gyok, nem is akarom elhinni. Önök értesítettek először, Kárász Robi, az alapítvány ötletadója biztos nagyon elfoglalt lehet, mert még csak fel sem hívott, úgyhogy nem teszi zsebre, amit kap tőlem – viccelődött a nyolcvankét éves színésznő, majd így folytatja:

Komolyra fordítva a szót:

Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével.

Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Õ olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki"

– mondta elérzékenyülve Törőcsik Mari, aki hol jobb, hol rosszabb egészségi állapotától eltekintve reméli, részt tud venni az alapítvány idei aukcióján.

És ezeket olvastad már?