INSIDER

Hatalmas hírt közölt Zente anyukája: egyedül is elindult a kisfiú

Gyors tempóban fejlődik Zente, akinek a kezelésére egy hét alatt összeadták a magyarok a szükséges 700 millió forintot. Így megkaphatta azt a gyógyszert, melynek hatására újra járni tud.
  • Szerző: Ripost

A kis Zente édesanyja, Tóth Krisztina a kisfiúról készült Facebook-oldalon arról mesélt, hogy gyermeke rengeteg olyan dolgot tud már megcsinálni, amit korábban nem. Mint írja, Zente többek között nagyon szépen tud térdelni és a bicikli pedálját is egyre jobban tekeri. Nemrég pedig egyedül is elindult!

Fotó: Facebook/Zente- SMA 1 Baby

„Lám mire képes a türelmetlenség! Többszöri Anya! Menjünk, menjünk! felszólításra sem reagáltam, és akkor gondolta, hogy most jól otthagy. Ami viszont a legszebb, leglátványosabb videó lehetett volna az az ágyról való lemászás és megállás. Olyan hirtelen történt, hogy nem kaptam szikrát! Eddig is imádott lemászni. Hasra fordul és már csúszik is lefelé, de korábban nem volt annyi erő a lábában, hogy rá is terheljen.
Most viszont megtámasztotta és szépen felemelte a fejét, mellkasát.
Bele is égett az emlékezetembe, olyan szép volt” – emlékezett vissza a büszke édesanya. Csak azt sajnálja, hogy nem sikerült videót készítenie arról, ahogy az SMA 1-es pici az ágyról lemászott és megállt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?