INSIDER

Háromgyermekes magyar anya lett rosszul, elképesztő, mit tettek érte

Segítettek a fiatal anyukának!
  • Szerző: Ripost

Egyedül volt otthon három kisgyermekével az a nyugat- dunántúli édesanya, aki múlt héten kérte a mentők segítségét, mert hirtelen rosszul lett – írja az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet és egy távolabbi esetkocsit, amik percek alatt helyszínre is értek. A szakemberek megvizsgálták és ellátták az asszonyt, ám további vizsgálatok céljából szükséges volt kórházba szállítani. Azonban a beteg hosszas győzködés ellenére sem akart a mentőkkel tartani, mondván: „Nincs, aki vigyázzon a kicsikre!”

Az aggódó mentők ekkor a mentésirányítás segítségét kérték, ahonnan rögtön értesítették a másik faluban élő rokonságot. A családtagok el is indultak, hogy gondoskodjanak a gyermekek felügyeletéről, a beteggel már nem várhattak tovább. Amíg az esetkocsi kórházba szállította a stabil állapotú, 35 év körüli édesanyát, a helyszínen maradó mentők megvigasztalták a riadt kisgyermekeket és befejezték a vacsoráztatást. A mentők még a fürdetést is megkezdték, amit végül a segítőkész rokonok folytattak!

„Mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk„ – írták a posztban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?