INSIDER

Győrfi Pál megrázó vallomása: „Kaptam támadásokat, főleg online”

Senki nem gondolná, miért bántják az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét. A legtöbb támadás közösségi oldalán éri.
  • Szerző: Ripost

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Metropolnak mesélt a mindennapi kihívásokról, köztük arról, hogy milyen bántásokat kapott amiatt, mert kiállt a véleménye mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy éve, hogy a koronavírus megjelent Magyarországon. Ebből az alkalomból adott interjút a Metropolnak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Bár a szakembernek sok rajongója van, kiderült, hogy az utóbbi időben több támadást is kapott, mégpedig amiatt, mert az oltások fontosságáról beszélt a médiában, de előfordult olyan, hogy a járványügyi szabályok betartását kérték számon rajta.

Győrfi Pál
Fotó: Bors

„Kaptam ilyen támadásokat, főleg online, ott általában tíz hozzászólásból kettő szkeptikus, vagy negatív. Összességében a kedves, szeretetteljes üzenetek dominálnak, de mindig van, aki számon kéri rajtam, miért nem viselek maszkot futás közben, miközben sportoláshoz köztudottan nem kell” – mesélte Győrfi.

Nem ez volt azonban az egyetlen bántás, amellyel a szóvivőnek szembesülnie kellett. Ha kíváncsi vagy, hogy minek nevezték, akkor keresd kedden a Metropol napilapot a terjesztőknél vagy látogass el a metropol.hu oldalra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?