INSIDER

Figyelmeztet a BKK: ezeken a helyeken várható lezárás Húsvétkor

Húsvéti körmenetek miatt több fővárosi kerületben is várható lezárás. Ez nem csak az autósokat érinti, hanem a tömegközlekedést használókat is. Ezeket a helyszíneket érdemes lesz elkerülni, több busz és villamos járat menetrendje is változik.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A fővárosban több helyen is körmenetre lehet számítani szombaton. A BKK közzé tette, hogy merre érdemes dugóra, vagy forgalomkorlátozásra készülni.

I. kerület: Este 8 és fél 9 között körmenetet tartanak a Batthyány téren, ez érinteni fogja az autóbusz-végállomást is. Az említett időben a 11-es, 39-es és 109-es buszokra a Bem rakparton a villamospótló megállójában lehet felszállni.

III. kerület: Óbudán este 7 óra 45 perctől a Szentendrei út és a Köles utca csomópontjánál tartanak ünnepi körmenetet. Az ott közlekedő 34-es, 106-os és 134-es járatok forgalmában néhány perces fennakadás várható.

XI. kerület: Este fél 8-tól egészen fél 9-ig a Villányi úton, a Fadrusz utca és a Tas Vezér utca közötti szakaszon lesz körmenet. Ezalatt a 27-es busz nem érinti a Tas Vezér utca, a Szüret utca és a Ménesi út megállókat. A 240-es busz szintén terelve közlekedik, a Móricz Zsigmond körtér helyett a 7-es busz Albertfalva irányú megállójában áll meg. A 17-es és 61-es villamosok a Fadrusz utca kereszteződésénél várják meg a felvonulók elhaladását, néhány percnyi várakozással.

XVIII. kerület: Este negyed 10 és 10 óra között a Petőfi utcában lesz körmenet. A 182-es, 183-as, 184-es és 198-as buszok nem érintik a Wlassics Gyula utca megállót egyik irányba sem.

XIX. kerület: Kispesten a Kós Károly téren este háromnegyed 10 és negyed 11 között felvonulók lesznek, ezért a 99-es, 148-as, 194-es és 194B járatok közlekedésében 5-15 perces fennakadás lesz.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?