INSIDER

Fiatal lányokat prostiként dolgoztatott egy mindszenti bűnözőpáros – videó

A rendőrség ütött rajta az emberkereskedőkön. Az akció során három embert is elfogtak.
  • Szerző: Ripost

A 26 éves F. Ilona és a 20 éves A. János fiatal lányokat utaztattak, és Csongrád-Csanád, Győr-Moson-Sopron, illetve Komárom-Esztergom megyében prostituáltként dolgoztatták őket.

Az egyik nőt hónapokon keresztül mindszenti lakásukban tartották fogva. A nyomozás során kiderült: F. Ilona B. József 34 éves szintén mindszenti lakossal együtt is közreműködött egy nő futtatásában. A sértettet rendszeresen fenyegették, előfordult, hogy bántalmazták is.

Elfogták a mindszenti emberkereskedőket a rendőrök
Fotó: Police

A prostitúcióval megkeresett jövedelmet a feltételezett elkövetők részben vagy teljes egészében elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket – írja a Police.

A hódmezővásárhelyi rendőrök, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársaival közösen szeptember 11-én délelőtt összehangolt akciót hajtottak végre.

A rendőrök több helyszínen egyszerre fogták el a gyanúsítottakat, akiknek otthonait átkutatták. Ezek alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez kapcsolódó feljegyzéseket, bérleti szerződéseket, műszaki cikkeket, készpénzt, illetve személygépkocsikat foglaltak le a nyomozók.

A művelet során a rendőrök a három elfogott személyt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?