INSIDER

Ezek voltak 2020 legőrültebb kommentjei – Még mindig fogjuk a fejünket!

A vírus-és maszktagadók jelentősen hátráltatják a koronavírus elleni védekezést. Nem csak elhiszik a saját maguk által gyártott konteókat, hanem alá is támasztják a hülyeségeket, amikből gyakran nagyon vicces tartalmak lesznek.
  • Szerző: Ripost

Ezek az emberek tényleg nem gondolnak bele abba, hogy mit írnak le a Facebookon? A humoros lehetetlenségekből válogattunk egy csokorra valót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Van pozitív és negatív teszt is

Egy teszt vagy pozitív lesz vagy negatív. De a vírustagadók azt állítják, hogy eleve gyárilag pozitív vagy negatív egy teszt, mintavétel nélkül. Amit ki akarnak hozni eredménynek, azt az alapanyagot használják.

Ennek mi értelme lenne? A történetet egy névtelen gyógyszertári dolgozó sztorijával támasztják alá, aki állítólag egy ládában talált pozitív és negatív Covid gyorsteszteket és a gyógyszerész ráordított, hogy ne nyúljon hozzá!

Oltások okoztak tömeges halált a spanyolnátha idején

A koronavírust rendszeresen hasonlítják a spanyolnáthához, az akkori tudomány viszont sokkal kezdetlegesebb volt a mostaninál. Az oltástagadók most videóban magyarázzák, hogy nem a vírus, hanem az oltások okoztak tömeges halált. Azzal érvelnek, hogy sok fiatal halt meg, akkor ez biztosan az oltástól lehetett.

Klónozott gyereke születik annak, aki beoltatja magát

Abból kiindulva, hogy nem javasolták a szakemberek a terhes nőknek az oltást, a vírustagadók arra buzdítottak, hogy pár hónapig ne is vállaljanak gyereket és eljutottak odáig, hogy a klónozás törvényesítése zajlik majd a terhes nők beoltásával.

Agyfolyadék szivárgást okoz a Covid-teszt

Tele volt az internet azzal, hogy egészen az agyunkig nyúlnak fel a PCR teszt elvégzésekor.

A házipatika.com nevű oldalon jelent meg, hogy agyfolyadék szivárgás jelentkezhet a covid teszt végén. A hiteles oldal egyébként a hazipatika.hu, ezt másolták le. A cikket készpénznek veszik és osztogatják, bele sem gondolva annak a tartalmába.

Az oltás ateizmust okoz

Az Isten-hit eltűnik egy vakcinától – állítják a vírustagadók. Az állítás alapja az lehet, amit már korábban is állítottak az oltásellenesek, mely szerint korábban egyes oltások higanyt tartalmaztak, amely autizmust okozhat a gyerekeknél.

Ezt az álhírt vitte tovább egy kommentelő, aki nem tudja a különbséget az autizmus és az ateizmus között.

Az oltással gps-t tesznek belénk

„Most mondták a híradóban, hogy nyomon tudják követni GPS-el. Akkor nem csak lötyi van benne, hanem valami más is” – írja meggyőződve a hülyeségről a vírustagadó. A híradóban valószínűleg arról volt szó, hogy a szállítás alatt biztonsági okokból és a hűtő szállítás miatt GPS-szel követték nyomon a szállítmányt. Ezt értelmezték félre a konteósok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?