INSIDER

Erre senki sem sem számított: döbbenetes dolgot vallott be a rákóczifalvi rém

A 25 éves rákóczifalvi férfi egy harmadik gyilkosságot is elkövetett, az áldozata szintén idős ember.
  • Szerző: Ripost

T. Tamásról ez idáig mindenki úgy hitte, hogy két embert, az egymás szomszédságában élő R. Ferencet és L. Bélát ölte meg.

A helyi férfi nem ekkor ölt először: volt egy harmadik áldozata is. Áldozatai több dologban is hasonlítanak egymáshoz: mindannyian a tettes lakóhelyéhez közel éltek, és kivétel nélkül hatvan feletti férfiak voltak.

Első áldozata, V. Géza a nyugdíjazása előtt a rendőrség kötelékében dolgozott, és szintén a településen élt, ám halálát ez idáig mindenki balesetnek hitte. Most azonban – talán a rendőrök legnagyobb megdöbbenésére – kiderült: a gyilkosságok óta rákóczi­falvai rémként is elhíresült fér­fi végzett vele még december ­21­-­é­n. T. Tamás hétfőn vallotta be a gyilkosságot a rendőröknek.

– Sok dolog tisztázatlan még, annyit azonban megerősíthetek, hogy védencem elismert egy harmadik cselekményt – mondta dr. Mezei János, a sorozatgyilkos védőügyvédje a Blikknek.

V. Géza holttestét szintúgy, mint a későbbi áldozatokét, a házában hagyta gyilkosa

Úgy hittük, leesett a padlásról, és a nyakát törte – mondta a meggyilkolt férfi közeli ismerőse, aki úgy tudja, a holttestre egy családtag talált rá. – Bár az idős ember halálának körülményeit már akkor többen megkérdőjelezték, végül mégis abban a tudatban temették el, hogy nem gyilkosság áldozata lett – tette hozzá, majd arról is beszélt: egy ideje sötét árnyként telepszik a lakókra egy esetleges sorozatgyilkos léte. Mint mondta, több furcsa halálesetről nem tud a településen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?