INSIDER

„Nyugtatókon élek” – eltűnt a két tizenéves barátnő, Cintia anyukája aludni sem bír

Sára és Cintia két napja tűnt el. Azóta semmit sem lehet tudni a két lányról.
  • Szerző: Ripost

Két tinédzser barátnő tűnt el Nagykanizsáról, szüleiknek azóta se éjjelük, se nappaluk. A gyerekeket hétfő óta nem találják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

„Tegnapelőtt, fél 12 előtt ment el a középső lányom, azzal az indokkal, hogy Sára – a másik eltűnt kislány – apukája felhívta a gyereket, vigyék vissza hozzájuk Sára holmiját. Együtt indultak el, de ki van kapcsolva a telefonja, és senki nem éri el. Annyit tudunk, amit a Volán társaság kamerája vett fel 14:40-kor. Felszálltak egy budapesti buszra. Voltak olyan információk, hogy továbbindultak Nyírbátorba, de egy ismerősünk sem lakik ott, ahova mehetnének” – magyarázta a -nak a 13 éves Cintia anyukája, Varga Mária. „Valószínű ketten megbeszélték, hogy mit fognak csinálni, de ötletünk sincs, hova mehettek. Sose volt még ilyen, hogy Cintia eltűnt volna, nagyon jó gyerek.”

Fotó: police.hu

„Minél előbb jelentkezz, mindenki aggódik érted! Szeretünk!” – üzente a -on keresztül Cintia anyukája. „Nyugtatókon élek, nem tudok enni, aludni... Remélem, hogy minél előbb hazajön” – tette hozzá.

Fotó: Olvasói fotó

Ha valaki tud valamit a két lányról, vagy látta őket, hívja a 112-es számot vagy keresse az édesanyát a 06 50 1273 053-as számon.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?