INSIDER

„Semmi nem vezetett eredményre” – aggódva keresik lányai az eltűnt édesanyát

Már két hete, hogy Szilágyi Piroska nyom nélkül eltűnt, családja pedig azóta is égen-földön keresi őt.
  • Szerző: Ripost

A család aggódva keresi az eltűnt édesanyát, Szilágyi Piroskát, és minden követ megmozgatnak, de bármilyen segítség hasznos lehet számukra. Úgy tudni, a kutyás keresés jól indult, mivel az egyik keresőkutya felvette a hölgy lakásától a szagot és mintegy négy kilométeren keresztül irányt mutatott, viszont egy lápos-mocsaras területnél megakadtak és a körülmények miatt nem tudtak tovább menni. Másnap a drónos keresés sem hozott sikert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szilágyi Piroska

Szilágyi Piroska már két hete, hogy eltűnt, családja elkeseredetten keresi
Fotó: police.hu

„Sajnos az elmúlt két hétben semmi nem vezetett eredményre Anyu eltűnésével kapcsolatban! Kerestük kutyákkal, drónnal! Úgy gondolom, most már mindenhol kerestük, ahol lehet! Kérem, mindenkinek ossza... Hátha ad valamilyen életjelet! Ha bárki tud a hollétéről, segítsen!” – kértek elkeseredésükben segítséget Szilágyi Piroska lányai a Facebook-on.

A posztban kifejtik, hogy az Esztergom-kertvárosi 63 éves Szilágyi Piroska pszichésen zavart, orvosi kezelés alatt áll és téveszméi vannak, ráadásul az öngyilkossági hajlam sem kizárható nála. Szalézi utcai otthonából január 24-én 11 és 13 óra között távozott ismeretlen helyre. Az asszony vékony testalkatú, 160 centiméter magas, őszes rövid hajú, körülbelül 60 kilogramm, szemüveget visel. Eltűnésekor viselt ruházata: fekete széldzseki, fekete színű csizma. Iratai nála vannak, telefonja kikapcsolt állapotban van.

Aki a nő tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, bejelentést tehet a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?