INSIDER

Elképesztő, mire képesek az állatok – ez a kutya még ezt is túlélte

Bobby, az amerikai buldog hihetetlen hősiességgel tűrte a megpróbáltatásokat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bobby, az amerikai buldog és gazdája Simon egy átlagosnak induló napon sétálni mentek egy folyó partjára. Egy ideig minden rendben volt, de egyszer csak megtörtént a baj, Bobby hirtelen a folyóba esett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ex-katona Simon elmondta, hogy : „Bobby nyugodtan ment mellettem, még a víz közelében sem volt, de nem sokkal később, egyszer csak azt láttam, hogy a kutyám hirtelen eltűnt. Nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy a folyóba esett. Ránéztem a vízre és csak a hömpölygő köveket láttam, tudtam, hogy nagy a baj.”

A kutya kétségbeesett gazdája azonban nem adta fel, mindenhol keresni kezdte Bobbyt. Mindvégig hitt abban, hogy életben van házi kedvence.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

És végül igaza lett. Eltűnése után hat nappal, másfél mérfölddel arrébb ugyanabból a folyóból a farmer, Nick Fecitt kihúzta a vízből Bobbyt. A kutyának szerencsére semmi baja nem lett. Csodával határos módon élte túl a balesetet. Senki nem érti, hogy bírta ki ennyi ideig étlen-szomjan a hideg vízben az eb.

Gazdája legnagyobb örömére végül újra együtt lehetett Simon imádott kutyusával. Extra érdekesség, hogy a kutyát épp Simon szülinapján találták meg, így tényleg volt oka az ünneplésre a férfinek.

A szerencsés megmenekülésről a Mirror számolt be.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?