INSIDER

Elájult a kisfiú a József Attila lakótelepi játszótéren, a történet pedig csak bonyolódott

Villámgyorsan terjedt el a Facebookon annak a dühös anyukának a posztja, akinek a 13 éves kisfia a József Attila lakótelepen, a Dési Huber utcai játszótéren gördeszkázott, ám egy hirtelen mozdulat miatt elesett, beverte a fejét és elájult.
  • Szerző: Ripost

Az anya szerint kisfia a nyakában hordta a lakáskulcsát, de miközben eszméletlenül feküdt a földön, valaki elvette tőle. Ekkor még nem tudhatta, hogy teljesen másként történtek a dolgok…

„Leóm akkorát zakózott, hogy enyhe agyrázkódást kapott, két-három órányi információja kiesett„ – mondta el a -nak Wallner Linda, a kisfiú édesanya.

„Az esés még a játszótéren történt, de ő felpattant, és bizonygatta, hogy semmi baja, így nem hívtak hozzá orvost. Az egyik padon megpihent. Már hazafelé tartott, amikor leesett neki a tantusz, hogy baj van, fáj mindene, és nincs meg a kulcsa – ekkor hívott engem. Mivel zavart volt, és nem tudta, mi történt vele, azt gondoltuk, hogy valaki elvette a nyakából a kulcsát, miközben eszméletlenül feküdt” – tette hozzá az anyuka.

A poszt hatására az édesanyát felkereste egy apuka, aki megtalálta a kulcsot.

„Szórólapokat tett ki egy apuka, hogy ő a játszótérnél talált egy kulcsot„ – folytatta Linda. „Erről a felhívásról is a kommentelők szóltak nekem, segítve az ügyünket, így nagyon hálás vagyok nekik. Még nem találkoztunk, hogy átvegyem a kulcsot, de hamarosan ez is meg fog történni. Leó azóta jól van, látta orvos, pár nap pihenésre van szüksége, és újra tud majd gördeszkázni!”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?