INSIDER

Durva, ami este az V. kerületben történt

A díler csak úgy lecserélte a zárat egy vadidegen lakásán és ott árulta a drogot.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi tett bejelentést a budapesti rendőrségen július 17-én este, hogy nem tud bejutni a saját belvárosi lakásába, mert valaki zárat cserélt az ajtón és láthatóan hosszabb ideje ott lakik már, pedig a tulaj senkinek sem adta ki a lakást.

A kiérkező rendőrök az V. kerületi lakásban különböző kábítószergyanús anyagokat találtak. 

A rendőri intézkedés közben megérkezett a lakás jogosulatlan használója, a 33 éves budapesti Z. Gábor, akinél amfetamin és marihuána volt. A nyomozók megállapították, hogy a férfi az ingatlanba a korábbi albérlő – a volt barátnője – kulcsaival jutott be. Ezután a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A rendőrök a kutatáskor több mint 740 gramm marihuánát, 220 gramm amfetamint, 90 gramm kábítószergyanús anyagot és tablettákat, a kábítószer adagolásához használt eszközöket – tasakokat, mérlegeket, őrlőt –, valamint közel 800 ezer forintot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói másnap elfogtak két 38 éves fogyasztót, akikre gyanú merült fel, hogy korábban Z. Gábortól kábítószert vettek. A nyomozók a dílert őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A két férfi ellen kábítószer birtoklása miatt folyik eljárás - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?