INSIDER

Döbbenetes részletek derültek ki a nyíregyházi kettős gyilkosságról

„Szerinted melyiket fektessem ki, Janit vagy a hűtlen asszonyt?” – kérdezte barátjától a gyilkos vadász.
  • Szerző: Ripost

„Janit vagy az asszonyt végezzem ki?” – ez a kérdés zakatolt hosszasan a nyíregyházi H. Miklós agyában, mielőtt végül felesége szeretőjére célozva adta le a halálos lövéseket vadászpuskájából. Legalábbis ez derült ki a féltékeny férfi panaszkodásából, amikor barátjával utoljára találkozott.

Fotó: Police.hu

„Miki azzal keresett meg engem, hogy nem tud a felesége nélkül élni, aki fél éve csalta őt a saját főnökével, N. Jánossal – osztotta meg a Blikk-kel az utolsó beszélgetést Miklós barátja, aki kérte, nevét ne írják le. – Ezt kérdezte: szerinted melyiket fektessem ki, Janit vagy a hűtlen asszonyt? Azt feleltem neki, te hülye vagy, senkit ne bánts, rakd ki a feleséged szűrét, és add be a válópert. Utólag visszagondolva csak a véletlenen múlt, hogy nem állt bosszút a feleségén is” – fejtegette a férfi.

Ám hiába figyelmeztette a féltékeny férfit, ha beszélni akar a vetélytársával, ne vigye magával a fegyverét. A többi már ismert: H. Miklós a vadászpuskájával felkereste Oroson ifjabb N. Jánost. A férfi felesége csábítóját egy nagy tűzerejű puskával végezte ki, amivel pár nappal előtte egy vaddisznót ejtett el. Amikor pedig áldozata édesapja, a szemközti Vadvirág panzió tulajdonosa a dörejre kirohant, vele is végzett.

„Fél éve kapott fegyvertartási engedélyt, 130 ezer forintot fizetett a cseh 30-06 CZ típusú golyós puskáért. Kétszer volt velem vadászni” – idézte fel a barát.

Miután H. Miklóst őrizetbe vették, öccse, Attila beköltözött a bátyja házába, annak hűtlen feleségét elküldte. Most ő neveli egyedül fivére 16 éves kislányát. A kislány a Facebook-oldalán ezt üzente a letartóztatott édesapjának: „Örökké szeretni foglak, apa.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?