INSIDER

Döbbenet: kizuhant egy 23 éves nő a 10. emeletről Szegeden

A fiatal nő a csodával határos módon túlélte a zuhanást.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Döbbenten áll a szegedi lakótelep közössége a mindig mosolygó fiatal lány drámája előtt. D. a közelmúltban költözött el a szülői házból, és úgy tűnt, egyedül is megállja a helyét az életben. Boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia, még annak ellenére is, hogy nem minden tekintetben volt hozzá kegyes az élet.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Eddig tisztázatlan körülmények között szerdán az ablakpárkányról a mélybe zuhant. A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást. D. egyik szomszédja elmondta, hogy a hölgy csak nemrég bérelte ki a lakását, így kevesen ismerték közelről a környéken.

„Mindig vidám, kedves, udvarias lány. A leggyakrabban az édesapja látogatta, de kisebb ügyekben tőlünk is gyakran kért segítséget. Előfordult az is, hogy kizárta magát otthonról” – árulta el a neve elhallgatását kérő szomszéd.

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik. A lány állapotát sikerült stabilizálni, de több súlyos sérülést is szenvedett.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?