INSIDER

Csoda! Előkerült a pilisszentlászlói orvos két hete ellopott autója

A rendeléshez szükséges felszerelését is elvitték a kocsival együtt, az elmúlt hetekben már gyűjtést is szerveztek az orvosnak.
  • Szerző: Ripost

Május 9-ére virradóan saját háza elől lopták el a pilisszentlászlói Dr. Bartha Zsolt autóját, és azzal együtt a rendeléséhez szükséges dolgait is, az EKG-n kívül volt az autóban vérnyomásmérő, vércukormérő, INR és az EESZT bejelentkezéshez szükséges eszköz is, és persze az orvosi táska és a sürgősségi táska is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció

Miután az orvos fia egy Facebook-posztot írt az esetről, hatalmas összefogás alakult ki, az emberek keresni kezdték az autót, de gyűjtésbe is kezdtek, hogy a doktor újra megvásárolhassa a munkájához szükséges eszközöket. A gyűjtés közepette azonban valamilyen csoda folytán előkerült az autó.

„Esztergomban találták meg, benne minden felszereléssel, EKG, orvosi táska, minden. Nagyon köszönjük a megosztásokat, a segítséget. Ha nem fog így össze a közösség, nem hiszem, hogy valaha visszakerült volna” - osztotta meg az örömhírt a doktor fia, hozzátéve, hogy közben hatalmas összeg gyűlt össze, de a felajánlások okafogyottá váltak.

„Ettől a helyzettől nagyon rosszul érezzük magunkat, nem tudnánk együttélni a gondolattal, hogy anyagi előnye származzon apának ebből az egész történetből. Szeretnénk mindenkinek visszautalni az összeget. Többen írtatok viszont, hogy nem kéritek. Itt állunk ebben a helyzetben, hogy mire fordíthatnánk, amit másra gyűjtöttetek. A pilisszentlászlói rendelőt most építik és adják át, annak a berendezésére, felszerelésére fordítanánk a megmaradó adományokat” – döntötték el végül, aki pedig kéri, annak természetesen visszautalják a pénzt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?