INSIDER

Bekeményít az időjárás: hamarosan változás jön, de nem fogunk neki örülni

Szürke idő lesz a hét végén, minimális napsütéssel, aztán hétfőn bekeményít az időjárás.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Pénteken túlnyomóan borult, párás, néhol ködös idő lesz, inkább csak helyenként vékonyodhat el, szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Helyenként szitálás is előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak északnyugaton élénkülhet meg időnként a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Szombaton borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Szitálás bárhol előfordulhat. Gyenge marad a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

Vasárnap borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Szitálás bárhol előfordulhat. A déli szél csak az északnyugati megyékben élénkülhet meg kevés helyen. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

Hétfőn túlnyomóan borult lesz az ég, a szitálás mellett már kisebb eső is több helyen fordulhat elő. Az északnyugatira forduló szél a Dunántúlon megélénkül, sőt néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul – írja a met.hu.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?