INSIDER

Autóba berepülő darázs ölt meg egy magyar férfit

Berepült az utastérbe egy darázs, ami megcsípte a kétgyermekes apát Budapesten. A férfinak allergiás rohamai kezdődtek, ezért rögtön elindultak a legközelebbi mentőállomás felé, de már nem értek oda. A családapát a barátja húzta ki a kocsiból és próbálta újraéleszteni, sikertelenül – és az egészet végignézte a férfi két kisgyermeke... A szörnyű tragédiáról az elhunyt családapa gyászoló párja számol be a Ripostnak.

Borzalmas tragédia történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton – tudta meg a . A 42 éves Székely Zoltán a barátjával és családjával autózott múlt vasárnap, amikor a nagy őszi meleg miatt lehúzta a kocsi ablakát. Nem sejthette, hogy élete legnagyobb hibáját követi el, ugyanis beszállt egy darázs...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Költöztették a család barátját

„Még mindig sokkos állapotban vagyok”

– kezdte a -nak Zoltán párja, Heni.

„Éppen költöztettük az egyik barátnőmet. Három autóval mentünk, elöl a barátnőm és a párja, mögöttük Zoli és egy barátja, Sándor, és utánuk mentem én a két kisgyermekünkkel, a 8 éves Noémivel és az 5 éves Nimróddal. Azt vettem észre, hogy Zoli barátja letér az útról, de nem tudtam, miért. A címhez én értem oda először, és rögtön telefonálni kezdtem, hogy hol vannak. A barátnőm mondta, hogy látta szembe hajtani velük a fiúkat. Ezután – mivel a párom telefonja az én kocsimban volt – felhívtam Sanyit, aki vezetett. Kiderült, hogy hatalmas baj történt…

 

Leengedte az ablakot és berepült egy darázs

Pillanatok alatt hatalmas pánik tört ki Zoliék autójában. A nagy meleg miatt a férfi leengedte az ablakot, amin berepült egy darázs. Megcsípte a férfit, ami miatt súlyos allergiás rohamai kezdődtek.

„Sanyi mondta, hogy Zoli szaporán kezdte el venni a levegőt”

– folytatta sírva az édesanya.

„Én kiabáltam a telefonba, hogy azonnal hívják a mentőket, mert Zolinak allergiája van. Rohantak, fölkanyarodtak a Ferihegyi útra, de már nem jutottak el az ügyeletig.”

 

Barátja kezdte el újraéleszteni a betonon

Zoltán egyre rosszabbul érezte magát, majd elveszítette az eszméletét és rádőlt a sofőrre.

„Amikor megtudtam, merre tartanak, azonnal visszafordultam és száguldottam hozzájuk”

– mondta Heni.

„Arra értem oda, hogy Sanyi kihúzza a páromat az autóból, lefekteti a betonra és próbálja újraéleszteni. Mondtam a gyerekeknek, hogy maradjanak a kocsiban. Odarohantam Zolihoz és megfogtam a kezét. Miközben Sanyi próbálta újraéleszteni, a járókelők átvették a telefont és irányították a mentőket, akik pár másodperc múlva ott is voltak.”

 

A saját apjának kellett leállítania az újraélesztést

Zoltánt felkötötték egy újraélesztő gépre. Eközben szájon át is próbálták lélegeztetni, ám nem mutatott életjelet.

„Odaértek a polgárőrök, majd a rendőrök is, ők mondták, hogy vigyem el a gyerekeket, hogy ne nézzék végig ezt a borzalmat…” – sírta el magát újra Heni. „Átparkoltam egy másik utcába és telefonáltam a barátnőmért, akit költöztettünk volna, hogy jöjjön, vigye el a gyerekeket, de ők nem akartak vele menni. Ezután hívtam az apósomat is. Miután odaért, a mentősök vezetője mondta, hogy a gép addig fogja generálni az újraélesztést, amíg azt nem mondja valaki, hogy ÁLLJ! Ránéztem az apósomra, sírva mondtam neki, hogy én nem tudom kimondani… Végül az apósom állította meg a gépet, miután 46 percig próbálkoztak sikertelenül visszahozni életem szerelmét.”

A gyászoló édesanya a -on keresztül szeretne küldeni egy számot Zoltánnak, akit sosem fog elfelejteni...

„Ez annyira igaz rád, Zoli”

– mondta sírva Heni.

 

Ha kíváncsi vagy a további részletekre, keresd a szombati napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?