Létrehozva: 2019.12.20.

Albérlője gyilkolta meg a 6 gyerekes pilisi anyát

3 órán keresztül próbálták újraéleszteni a 39 éves édesanyát, hiába. Férje legjobb barátja ölte meg – az akit a család befogadott, és fedelet biztosított a feje fölé. A gyilkos másnap odaküldte a gyászoló családhoz a rendőröket a holmijaiért és gyógyszerekért.

Teljes döbbenet uralkodott csütörtökön a pilisi kettes Haleszi dűlőben. Magyarország legnépesebb külterületi övezete Pilis és Albertirsa között húzódik, az egykori szőlősökben több ezren húzzák meg magukat.

Itt lakott az a hatgyermekes család is, akiknél szerda délelőtt felfoghatatlan tragédia történt. A családfő korábban magukhoz fogadta szállástalan legjobb barátját, a 66 éves Bélát, vagy ahogy a család gyerekei hívták, „Béla bácsit”. A férfi a szomszédok szerint művelt, pesti tanárember volt valamikor, ám fedél nélkül maradt. „Egyszer már elküldték, de visszajött. Őszintén szólva mindennap összeszólalkoztak Gyöngyivel, de senki se gondolta volna, hogy ilyenre képes” – mondta a Ripost-nak a család szomszédja.

A férfi azt mondja, ők tegnap a sikítozást hallották meg, és azonnal átrohantak. „Mi küzdöttünk tegnap az életéért, de nem tudtuk megmenteni, nagyon sok vért vesztett szegény. A feleségem nyomta a szívét, a lánya fújta a levegőt, és én is nyomtam a szívét egy ronggyal, hogy ne jöjjön a vére. Esélye sem volt, egy 40 kilós nő volt” – mondja a férfi, aki úgy fogalmaz: hirtelen felindulásból történt az eset. „A lánya főzött tegnap, szó szót váltott, valami üveges borsó leborult a földre, a Gyöngyi azt takarította össze, amikor szúrt a Béla.”

Fotó: Markovics Gábor

Látszanak az életmentés nyomai a kertben

Az életmentés nyomai egy nappal később is látszódtak még. Az utcán eldobált gumikesztyűk, kezüket tördelő szomszédok. „Add már ide légyszi Kati telefonszámát, fel kell hívnom, hogy írasson nekem nyugtatót” – mondja a szomszédasszony a férjének. Lapunknak azt mondta, egyelőre képtelen a történtekről beszélni. A meggyilkolt asszony a barátnője volt, szerdán mégis neki kellett újraélesztenie a mentők utasítása alapján – és végig kellett néznie, hogy meghal az udvaron.

A gyilkos a rendőröket küldte a cuccáért

Az igazi felfordulást azonban az utcába megérkező rendőrautó okozza, főleg, amikor a rendőrök elmondják jövetelük okát is: a gyilkos küldte őket, mert szüksége van a holmijára és a gyógyszereire a börtönben. „Mindent elégettünk tegnap, mindenét elégettük annak a gyilkosnak!” – üvöltözik az udvaron a nő egyik gyermeke.

Fotó: Markovics Gábor

„Az anyukám kislánya vagyok”

Gyöngyi 3 nagykorú és 3 kiskorú gyermeket hagyott maga után. Érthető módon, a gyerekek közül talán az a nagylánya volt a legmegviseltebb, akinek saját kezével kellett anyját újraélesztenie. „Anyukám kislánya vagyok” – mondta sírva munkatársunknak.

„Elkaptuk a bűnözőt, vétel” – így játszik a kislány…

Kishúga, aki a történtekből talán csak annyit ért, hogy édesanyja nem megy már haza többet, egy műanyag telefonnal játszott az udvaron. „Elkaptuk a bűnözőt, vétel, vétel!” – mondja bele játékos hangon a telefonba. Édesapjukra egyelőre nem is támaszkodhatnak, a férfit a gyilkosság estéjén le kellett nyugtatózni. Nem csoda, ki tudja, mikorra fogja feldolgozni, hogy olyan kígyót melengetett keblén, ami megölte fiatal feleségét.

Lapunkon keresztül üzent a gyilkosnak a család

A meggyilkolt nő anyósa azt mondta, ő csak egyet szeretne üzenni a gyilkosnak. „Fizesd ki a menyem temetését, és az árván maradt gyerekek megélhetését” – sírt az asszony, majd az égnek emelve tekintetét az üvöltötte: megölték a 39 éves menyem!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mindenki ezen a lengyel falun ámul - képek

origo.hu

Háborús művelet zajlik az orosz-fehérorosz határnál

magyarnemzet.hu

Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

life.hu

Lehet, hogy örökké tartó szerelemben élsz? Ezekre a jelekre figyelj

hirtv.hu

A DK-sok megküldték a Gyurcsány-féle lófejet Magyar Péternek + videó

origo.hu

Édesanyja szerint naponta visszajár a két éve meghalt Berki Krisztián

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

magyarnemzet.hu

A fővárosi számlagyár mellett több más bűncselekmény miatt is fájhat a baloldal háttéremberének feje

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

ripost.hu

Itt vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Már a legszörnyűbbtől tartanak: TBC-kezelés után veszett nyoma Renátának

INSIDER

"Lehet, hogy még közöttünk jár" - Még mindig keresik a szentesi Andrea gyilkosát, rettegnek a helyiek

INSIDER

Sokarcú lesz a tavasz folytatása: köd, zápor, napsütés, és erős szél is lehet

INSIDER

Visszatért a halálból a zalaegerszegi családapa: álmában jött rá, ki segített neki