INSIDER

Akciófilmbe illő jelenet: nem akárhogy érték tetten a dílereket a rendőrök

Meghökkentő felvételeket osztott meg a rendőrség a honlapján. Akciófilmbe illően kaptak el dílereket Budapesten!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnözés Elleni Osztálya a józsefvárosi rendőrökkel közösen kábítószer átadásán ért tetten három férfit. Az eset a Könyves Kálmán körút egyik parkolójában történt.

A rendőrségi beavatkozást megelőzően a 40 éves K. Csaba autóval vitte el N. Lászlót a találkozó helyszínére. Kocsiban ülve várták a 24 éves V. Alex megérkezését, aki miután megérkezett, beszállt az autóba. Ezalatt K. Csaba, a sofőr figyelte, hogy ne legyen szemtanúja a drog átadásának - írja a Police.hu.

A nyomozók akkor teperték földre a 3 férfit, amikor V. Alex kihajított az autóból egy alufólia csomagot. Ebben a rendőrök csaknem 65 gramm marihuánát találtak. Miután az autót átvizsgálták, a padlón szétszórva 69 darab kék színű, kábítószergyanús tablettát foglaltak le. K. Csaba zsebében pedig a nevére kiállított hamis rendőrigazolványt is találtak.

Elképesztő videó készült az akcióról!

A férfiakat előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. V. Alexet és N. Lászlót őrizetbe vették és előzetes letartóztatásukat indítványozták, míg K. Csabával szemben közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítanak eljárást.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?