HARCÉL

Berki megmutatta, Karácsony elvtársai mit szívjanak kokain helyett – videó

Zugló után most Kispesten nézett körbe Berki Krisztián. A főpolgármester-jelölt legújabb videójában Karácsony MSZP-s haverjainak küldött egyértelmű üzenetet.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián kreatív módját választotta annak, hogy elmondja véleményét Karácsony Gergely szövetségeseiről. A főpolgármester-jelölt ezúttal Kispesten járt, hogy ott maga szemléltesse, mivel is kellene foglalkoznia a szocialista képviselőknek ahelyett, hogy drogpartikon tivornyáznak és százmilliós közpénzek ellopásán gondolkoznak.

Fotó: Facebook

„Karácsony Gergely kispesti elvtársai elszívták és megszívták, pedig ezt így is lehetne” – írta Berki legújabb videójához, amelyben egy lombszívót beindítva faleveleket szippantott fel Kispesten.

Mint ismeretes: a Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába jutott hangfelvételeken közpénzek ellopásáról, az önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszélt Lackner Csaba kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő. A felvételeken a kispesti polgármester, Gajda Péter bizalmi embere és Lackner baráti köre fedi fel legbensőbb „üzleti„ titkait, miközben „kólának” nevezett fehér port rendeznek „utcákba„ egy bankkártya segítségével...

 

És ezeket olvastad már?