HARCÉL

Berki megmutatta, Karácsony elvtársai mit szívjanak kokain helyett – videó

Zugló után most Kispesten nézett körbe Berki Krisztián. A főpolgármester-jelölt legújabb videójában Karácsony MSZP-s haverjainak küldött egyértelmű üzenetet.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián kreatív módját választotta annak, hogy elmondja véleményét Karácsony Gergely szövetségeseiről. A főpolgármester-jelölt ezúttal Kispesten járt, hogy ott maga szemléltesse, mivel is kellene foglalkoznia a szocialista képviselőknek ahelyett, hogy drogpartikon tivornyáznak és százmilliós közpénzek ellopásán gondolkoznak.

Fotó: Facebook

„Karácsony Gergely kispesti elvtársai elszívták és megszívták, pedig ezt így is lehetne” – írta Berki legújabb videójához, amelyben egy lombszívót beindítva faleveleket szippantott fel Kispesten.

Mint ismeretes: a Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába jutott hangfelvételeken közpénzek ellopásáról, az önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszélt Lackner Csaba kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő. A felvételeken a kispesti polgármester, Gajda Péter bizalmi embere és Lackner baráti köre fedi fel legbensőbb „üzleti„ titkait, miközben „kólának” nevezett fehér port rendeznek „utcákba„ egy bankkártya segítségével...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?