BOZÓT

Újabb fordulat: Karácsony kispesti seftesei még többet loptak

Egy, a Magyar Nemzethez is eljuttatott feljelentésből újabb információk derültek ki arról, hogyan tűnnek el a pénzek az önkormányzati beruházások környékén. Olyan újabb kép- és hangfelvételek jutottak a lap birtokába, amelyeken egy kispesti MSZP-s képviselő beszélget társaival a helyi ügyekről kólának nevezett fehér por és alkohol fogyasztása közben. Így tüntetik el az MSZP-s csókosok a beruházások árából visszaosztott pénzeket. Aki köp, azt legszívesebben elásnák.
címkék:
  • Szerző:

A legújabb beszélgetésben felbukkan Somogyi László neve, egyeseken a hangja is. A vállalkozó Somogyi Lászlóné kispesti önkormányzati képviselő férje, papíron egyetlen építőipari cége van: az Anildia Kft.

Az Anildia számos kerületi közbeszerzésnél bukkan fel nyertesként, pályázóként vagy alvállalkozóként, Somogyinét pedig rendszeresen támadják az összefonódás miatt, azonban a helyi képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei szerint Gajda Péter MSZP-s polgármester – Karácsony Gergely politikai szövetségese több alkalommal is megvédte.

Karácsony és a nagy seftelés központja, Gajdos Péter kispesti polgármester.

Karácsony és a kokózás közben a pénzosztásról fecsegő Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő. Ő buktatta le a bandát.

Somogyi és Somogyiné, Kránitz, (ő a másik„pénzvisszaosztó” vállakozó) Lackner( ő fecseg kábítószer fogyasztás közben a felvételeken) és Gajda Péter kispesti szocialista polgármester évente együtt járnak síelni. A hanganyagok tanúsága szerint a legutóbbi alkalommal elszabadultak az indulatok, Kránitz barátnője annyira bekattant a harmadik napon, minden szir-sz...rtól...„ – mondta Lackner. A képviselő elmeséli a felvételeken, hogy a vagyonkezelő igazgatójának barátnője – leköpte Somogyit, és azt mondta neki, hogy

te is csak azért élsz még, azért van pénzed, mert a Krinyó neked pénzt ad”.

A nő Gajda Pétert és Lacknert is megfenyegette:

„azért vagytok még életben, mert rólatok nem beszélek, nem dalolászok„

– mesélte Lackner, amelyre a felvételen egy korábbi XX. kerületi MSZP-s politikus úgy reagált: felháborító, hogy a nő megfenyegette a „képviselőtársakat”, és ezek után

„el kellett volna ásni Ausztriában„.

Együtt a kispesti közpénzlenyúló csodacsapat. Balról jobbra: Lackner, aki kokózás közben elfecsegte a bulit. Kránitz Krinyó, a nagy pénzmágus és Gajda Péter, a buli központja, Kispest szocialista polgármestere, Karácsony egyik legfőbb szövetségese.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?