BOZÓT

„Semmit nem tudnak az igazságról” – kitálalt a pátyi boncmester fia

Ifjabb R. Dénes állítja, édesapjának szörnyű tragédiákkal kellett szembenéznie.
  • Szerző: RIPOST

A végsőkig védi édesapját a „pátyi boncmester” fia. Mint ismert, idősebb R. Dénes amputált testrészeket és abortumokat vitt haza pátyi házába. Szomszédjai jelentették az esetet, a rendőrség kihallgatta a boncmestert, aki később szabadon távozhatott.
Fia, ifjabb R. Dénes szerint senki nem tudja, mi áll a dolgok hátterében.

„Képtelen vagyok megérteni, hogy az emberek miért ítélkezhetnek úgy, hogy semmit nem tudnak az igazságrólmondta a Blikknek ifjabb R. Dénes. – A szomszédok miért nem jelentették évekig, hogy tudomásuk szerint apu milyen borzalmakat csinál a házában éjjelente? Hiszen így részei lettek egy szörnyű bűncselekménynek. Apukámnak is ez fáj a legjobban.”

Fotó: TV2

Fia szerint tragédiák sújtották családjukat. Édesapjának felesége elhunyt, közben állásából is kirúgták.

„Ép ésszel felfoghatatlan tragédiákkal kellett apunak szembenéznie. Miután kirúgták, egyetlen lehetősége maradt, a halott-, illetve az emberi maradványok szállítása. Utóbbinál leginkább amputált testrészekre és abortumokra kell gondolni. Az ő feladata az volt, hogy a kórházból elhozza ezeket és elvigye a krematóriumba. Apu annyit tett, hogy a maradványok közül nem mindegyiket adta le, hanem valamelyiket hazahozta. Időt akart nyerni, és a létfenntartásához használni azt a pénzt, aminek egy része a krematóriumot illette volna. Az apám nem egy perverz, csupán egy hitelcsapdában fuldokló kisember. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy jó vagy helyes, amit csinált, és amiben hibázott, azért vállalja is a felelősséget.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?