BOZÓT

Karácsony Gergely alkalmatlansága: botrányos állapotú a Pillangó park

A Karácsony Gergely vezette Zuglóban már a felújítás ideje alatt is rengeteg baki volt a Pillangó parkkal, de most a felújítás után olyan a park, mintha nem lenne gazdája.
  • Szerző: Ripost

Kiderült, Karácsony Gergely kerületében nem csak a Füredi lakótelepen vannak problémák, ahol több szempontból is aggályos módon kezelték az aszfaltot felpúposító gyökerű fákat, hanem a kirakatprojektnek szánt Pillangó parknál is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Méteres gaz nő a Pillangó parkban.
Fotó: Sulyok László

Már a kivitelezés során is rengeteg baki történt: a helyiek tiltakozása ellenére közel száz fát kivágtak, olyan járdát építettek, ami az út közepén véget ér, az egyik fát beépítették az útba, s az babakocsival nehezen megkerülhető, a kutyafuttatót pedig túlméretezték. Nos, a helyzet az átadás után sem lett jobb. A park sétánya, illetve a sportpályák mellett méteres a gaz, s több helyen is parlagfű nő.

Már a parlagfű is megterem.
Fotó: Sulyok László

A játszótér melletti közvécé pedig hiába épült meg, mind a ma napig nem használható.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor üzemelik be a vécét.
Fotó: Sulyok László

„Többször is nekiálltak a felújításnak, de hiába végeztek a munkálatokkal, a helyzet azóta sem javult. Most az látszik, hogy nincs gazdája, elhanyagolttá vált az egész” – mutatott körbe, s foglalta össze a helyzetet a -nak Balogh György.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?