POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.05.

Amerikai nagyágyúk érkeznek a CPAC Hungary-re

Erről számolt be Szánthó Miklós.

Amerikai „nagyágyúkat” is meghívtak a CPAC Hungary idei rendezvényére – jelentette be az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Szánthó Miklós jelezte, három hét múlva, április 25-26-án rendezik meg a CPAC Hungaryt (Conservative Political Action Conference – Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Budapesten.

A magyar fővárosba várják Európából mások mellett Geert Wilderst, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét és Santiago Abascalt, a spanyol VOX párt vezetőjét – mondta.

Szánthó Miklós úgy folytatta, hogy idén Washingtonban is a „deep state” elzavarására készülnek a republikánusok.

Az Egyesült Államokból a rendezvényre érkezik majd Markwayne Mullin szenátor, egykori ketrecharcos, Andy Harris kongresszusi képviselő, aki 13 éve harcol a „liberális dzsungel közepén”, és sikerrel veri vissza a „genderfanatikusok és a liberális média támadásait”, és itt lesz egy igazi „border-warrior, a határvédelem fenegyereke”, Keith Self kongresszusi képviselő, egykori deszantos elitkatona – sorolta.

A főigazgató a további meghívottak nevét egyelőre nem árulta el; a videót azzal zárta: „mi vagyunk a wokebusters, és idén lecsapoljuk a mocsarat”.

A spanyol fővárosban nyitotta meg első külföldi irodáját a budapesti székhelyű Alapjogokért Központ jogi elemző- és kutatóintézet szerdán.

„Az a küldetésünk, hogy azon dolgozzunk: országainkban ismét beköszöntsön az aranykor ideje. Ez pedig, meggyőződésem, hogy másképpen nem történhet meg, mint egy úgynevezett jobboldali aranykor megépítésével, amely kellő erőt ad, és felvértez minket arra, hogy megőrizzük a nyugati civilizációnkat” – fogalmazott beszédében Szánthó Miklós főigazgató.

Hangsúlyozta: ezeréves történelmük során a magyarok megtanulták, hogy ami ma lehetetlennek tűnik, az holnap már természetes lehet.

 

„Mi, közép-európai népek testközelből élhettük meg, milyen legyőzni egy legyőzhetetlennek tűnő gonoszt, a kommunista totalitarizmust, de mégis sikerült. És ma talán ugyanilyen lehetetlennek tűnik, hogy legyőzzük a baloldal nemzeteken átívelő ideológiai agymosását, de Magyarországon mégis sikerült” – mondta.

Az Alapjogokért központ főigazgatója kiemelte:

a magyarok megmutatták, hogy meg tudják védeni a családokat „a demográfiai téllel” és az illegális bevándorlással szemben, a gyermekeket az LMBTQ-lobbival szemben, a zsidó-keresztény hagyományainkat és a józan észt a woke ideológiával szemben.

„Mondjuk ki, hogy ellenfeleink, a nyílt társadalom képviselői nap mint nap azon ármánykodnak, hogy alkotmányba foglalják az abortuszt, népszerűsítsék az eutanáziát, és a gyermekeinket veszélyes ökokarbonlábnyomként állítsák be, de még saját országaikat is véres háborúba sodornák. Ez nem más, barátaim, mint a halál kultúrája, és keresztény emberként kötelességünk ennek megálljt parancsolnunk” – jelentette ki.

Szánthó Miklós beszélt arról, hogy áprilisban már harmadik alkalommal rendezik meg a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungaryt, a kontinens jobboldali erőinek legjelentősebb találkozóját, és arra törekednek, hogy a szövetséget kiterjesszék az ibériai jobboldalra is.

„Budapest már egy erős bástya, legyen tehát a jobboldal következő bástyája Madrid. Ezután pedig foglaljuk el Brüsszelt, és amerikai barátainkkal közösen még idén Washingtont is” – zárta beszédét a főigazgató.

Az avatóünnepségen köszöntőt mondott Pepa Rodríguez de Millán, a spanyol jobboldali Vox párt parlamenti frakcióvezetője, méltatva Magyarországot, amely szavai szerint az élet védelmét, a családok jólétét és a születéstámogatást helyezte a középpontba.

„Magyarország az évek során tudta, hogyan kell csinálni, valósággá váltva azt, ami számunkra ma sajnos csak elmélet vagy nagy vágy” – fogalmazott.

Példaként említette a négy vagy többgyermekes anyák adókedvezményét, a házasságkötések számának növekedését és az abortuszok számának csökkenését. „Apránként, elszántsággal és meggyőződéssel a halál kultúrája véget ér, és az élet kultúráját lesz uralkodó” – tette hozzá.

Mint mondta, az Alapjogokért Központ révén olyan szoros kapcsolat fenntartása vált lehetővé, amely mindkét ország, valamint Európa és az egész Iberoszféra javára válik.

„Mindannyiunkat megrágalmazott a sajtó, a baloldal, és az európai bürokraták is, akik nem szeretik az országok szuverenitását. De nincs annál egészségesebb, mint megvédeni azt, ami a sajátunk: az életet, a családokat és a nemzetet, amelyet bomlasztó és ellenséges ideológiák fenyegetnek” – jelentette ki a politikus.

A rendezvényt szervező Alapjogért Központ sokakat felkért már előadónak, ám voltak olyanok is, akik legnagyobb sajnálatukra elutasították felkérésüket. Élménybeszámolóra hívták például Soros Györgyöt és Joe Bident, és hogy a női kvóta is meglegyen, Ursula von der Leyent is, ők azonban sajnos nem vállalták a megtisztelő felkérést.

Hívták, Joe Biden mégsem megy a CPAC Hungary konferenciára

A „Mesterségem címere: guruló dollárok című élménybeszámolóra kiemelt vendégeket vártunk... Sajnos nem vállalták” 

fogalmazott Facebook-oldalán Szánthó Miklós, a CPAC Hungary konferenciát szervező Alapjogokért Központ főigazgatója. Az agytröszt közleménye szerint az április 25-én és 26-án megrendezésre kerülő CPAC konferencián a meghívottak számára alapelvárás, hogy ne tévedjenek el a színpadon, így az amerikai elnöknek egyébként sem lenne semmi keresnivalója ott. Ahogy Soros Györgynek sem, hiszen a CPAC a szuvenerista, nemzeti erők kongresszusa. 

 

 

A globalista vezetők helyett azonban, mint már szóba került igazi nagyágyúk lépnek majd fel 2024-ben is a CPAC Hungary-n. A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort kérték fel. Magyarország miniszterelnöke mellett Geert Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke, Santiago Abascal, a spanyol VOX párt vezetője, Marek Kuchciński, a lengyel-magyar parlamenti képviselőcsoport elnöke, Tom Van Grieken, a flamand Vlaams Belang vezetője, Gavin Wax, az Egyesült Államok legrégebbi és legnagyobb fiatal republikánus klubja, a New York Young Republican Club elnöke és Jack Posobiec, az amerikai konzervatív újságírás nagyágyúja is ott lesznek az idei CPAC Hungary színpadán! 

„2024 a mi évünk lesz! Egész Európából, sőt, a világ minden tájáról érkező szövetségeseinkkel sikerre visszük a jobboldal nemzetközi forradalmát: woketalanítunk és lecsapoljuk a mocsarat, hogy  visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont” 

– mondta el a CPAC konferenciát szervező Alapjogokét Központ vezetője, Szánthó Miklós

Mi a CPAC?

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (Conservative Political Action Conference – CPAC) a legnagyobb, és legbefolyásosabb jobboldali rendezvény a világon. A CPAC 1974-ben indult útjára és mára egy olyan konferenciává nőtte ki magát, melyet joggal érezhet magáénak több száz konzervatív szervezet, több ezer aktivista, a világ legtehetségesebb vezetői, és több millió néző egyaránt.

A CPAC az Egyesült Államok harmadik legjelentősebb politikai- és sajtóeseménye az elnöki évértékelő beszéd, és a Fehér Ház gálavacsorája után, mely azt bizonyítja, hogy a CPAC képes napokon át önmagára irányítani a sajtó kiemelt figyelmét. Minden évben több, mint 18 ezer embert hoz össze a legkülönbözőbb korosztályokból, köztük olyan konzervatív szervezetek és oktatási intézmények képviselőit, választott politikusokat, médiaszemélyiségeket, véleményvezéreket és aktivistákat, akik mernek és tudnak is tenni a konzervatív ügyek érdekében az Egyesült Államokban és az egész világon.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális támadásra készülnek az oroszok

metropol.hu

Rémület Budapesten: Felmászott egy ember a Szabadság hídra, azonnal rohantak a tűzoltók

mandiner.hu

Ezek az aranyos bevándorlók németül is leírták mit szeretnének: a kalifátus a megoldás!

metropol.hu

Most érkezett: baj van, fontos szakaszon nem jár az 1-es és a 14-es villamos

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

origo.hu

Dundikát sokkolta Hugh Hefner legendás villája

mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

ripost.hu

Kellemetlen: Till Attila nagyon megszívta, erre még ő sem számított

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Lázadnak a gazdák, tüntetés lesz Brüsszelben, akadálytalanul érkezhet az ukrán gabona Európába

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Hídpénz-botrány: Verőlegények és a kötözős banda

POLITIK

Újabb atomfegyverkezés kezdődhet Európában

POLITIK

Zavaros mesével rukkolt elő Karácsony

POLITIK

Menczer Tamás: Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahová való