Létrehozva: 2018.01.19.

Nemzetbiztonsági ügybe keveredett az LMP: Szél Bernadett jelöltje nemzetbiztonsági kockázat!

Nyomós nemzetbiztonsági oka van, hogy Szél Bernadett LMP társelnököt Németh Szilárd fideszes politikus eltanácsolta a nemzetbiztonsági bizottság üléseitõl - tudta meg a Híradó.hu több, egymástól független forrásból.

Németh Szilárd néhány napja azzal érvelt, Szél Bernadett kapcsolatban áll a Soros-birodalom bevándorlás-szervező civil szervezeteivel, politikusként a bevándorlást és a kvótákat képviseli, ezért a kormánypárt nem akarja, hogy Szél jelen legyen a bizottsági üléseken, amikor a Soros-terv a téma.

A Híradó.hu úgy értesült, ezen túlmenően egy konkrét nemzetbiztonsági jelentőségű ügy áll a bizottsági „távoltartás” mögött, és ez érzékenyen érinti az LMP miniszterelnök-jelöltjét.

A hirado.hu-nak több egymástól független rendészeti és kormányzati forrás is megerősítette, Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágításakor problémák merültek fel a múltjában: a Szél jelölte szakértő 1986-ban Kabulban, azaz Afganisztánban született afgán fiatal, aki korábban a MigSzol alkalmazottja, az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt. Az alkotmányvédelmi hivatal a föntebbiek ismeretében megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította.

Szél a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterehez, aki azonban elutasította azt és helyben hagyta az AH döntését.

A MigSzol, azaz Migráns Szolidaritás az a szervezet, amely 2016. december 3-án tüntetést szervezett a terrorizmussal vádolt Ahmed H. mellett. A tüntetésen azt skandálták, „Szabadságot Ahmednek!”, és „Ma Ahmed, holnap te”. 2015. május 19-én a MigSzol nemzeti konzultációs kérdőívekből készült hajókat úsztatott a Dunán, így tiltakoztak a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció ellen.

Ugyanez a szervezet az, amely a 2015-ös Keleti pályaudvari káoszban arra biztatott mindenkit, adakozzon a migránsok ellátására, élelmezésére és továbbutaztatására. Mint azóta ismertté vált, Salah Abdeslam, a 2015-ös párizsi vérengzés központi alakja a Keleti pályaudvari káoszban szedte össze az illegális bevándorlóként a MigSzolhoz hasonló szervezetek támogatásával érkező terroristákat.

Mint az köztudott, a nemzetbiztonsági bizottság elé gyakran kerülnek minősített adatok is, melyeket csak olyanok ismerhetnek meg, akik átestek a megfelelő átvilágításon, és az alkotmányvédelem nem tárt fel kockázatokat személyükkel kapcsolatban.

Mivel Szél egy olyan szakértőt jelölt korábban, akinél az AH feltárta a kockázatokat, és korábban ő maga is Soros-szervezet alkalmazásában állt, érthető a kormánypártok óvatossága.

A hirado.hu kereste Szél Bernadettet és a Belügyminisztériumot is a föntebbi információkkal kapcsolatban, amint válaszolnak, frissítik cikküket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babákkal bővül a család

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Mit kap az USA-tól az új fegyvercsomagban Ukrajna?

POLITIK

Újabb letartóztatások az amerikai egyetemeken

POLITIK

Nyugati fegyverszállító vonatot lőttek az oroszok

POLITIK

Soros szervezetei állnak a palesztin-párti aktivisták mögött.