tóth gabi
Van egy tuti tippünk a zsíros ételhordozók tisztítására, érdemes kipróbálni.
Rengetegen visznek magukkal otthonról ebédet a munkahelyükre. Ilyenkor általában jól lezárható műanyagdobozokba került az étel, hiszen kényelmes, megbízható és nem foglal sok helyet, ráadásul mikrózni is lehet. De nagy bosszúságot jelenthet elmosogatni ezeket az ételhordozókat, főleg, ha zsíros finomságot ettünk benne, mivel elszíneződhet, és megmaradhat a "zsíros érzés" – van ezzel kapcsolatban egy tuti tippünk.
Nemrég felkerült az internetre egy videó, amiben felfedik, hogyan lehet a legegyszerűbben, leghatásosabban kitisztítani a zsíros ételhordozó műanyag dobozokat. Az egészhez nem kell más, mint egy kis szappanos víz és egy papírtörlő.
Rakjunk egy kis szappanos vizet a zsíros ételhordozónkba, majd dobjunk be egy papírtörlőt is. Ezek után zárjuk le a tetejével, aztán jól rázzuk meg. Miután kinyitottuk, csak öntsük ki a vizet, dobjuk ki az átnedvesedett papírt, öblítsük el a dobozt és már készen is vagyunk!
Íme akcióban az imént ismertetett módszer, ami a visszajelzések alapján sokaknak bevált: