tóth gabi
Mindig jó, ha van otthon hagyma, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően tárold. Télen is friss marad, ha néhány jó tanácsot betartasz. Mutatjuk a praktikákat.
A hagyma a magyar ételek egyik legfontosabb alapja. Jó, ha mindig van belőle otthon, viszont ha megromlik, az roppant bosszantó tud lenni, és elég kellemetlen szagot áraszt. Nagyon fontos már a vásárlásnál, hogy mindig egészséges zöldséget válassz. Figyelj arra, hogy sértetlen legyen a héja, és ne legyen rajta vágás vagy penész. Mutatjuk a praktikákat, hogyan érdemes eltenni télire.
Nagyon fontos, hogy a megfelelő tárolás mellett rendszeresen ellenőrizd a hagymákat, és távolítsd el azokat, melyek megpuhulnak, vagy elkezdenek penészedni. Így megakadályozhatod, hogy a többi hagyma is romlásnak induljon.
forrás: mindmegette.hu