Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
OTTHONKA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.12. 10:45

Nyomj fogkrémet a citromra, eszméletlen lesz a hatás

Ez a háztartási tipp mindent visz! Vedd elő a fogkrémet és a citromot, igazi ütős párost alkotnak. Persze a trükkből a szódabikarbóna sem hiányozhat.

Valószínű magadtól neked sem jutna eszedbe, hogy fogkrémet nyomj a citromra. Pedig az alábbi videó is bizonyítja, hogy eszméletlen hatással bír. Segítségül hívtuk még a szódabikarbónát is, és így tökéletesen kitisztítottuk a mosógépet. Így a gumigyűrű és az egész gépbelső újra csillog-villog. Ezt a háztartási tippet neked is ki kell próbálnod, nem bánod meg!

Fogkrém/citrom
Fogkrém és citrom? Igen!  Fotó: Ripost

Így lesz tiszta és illatos a mosógép

Nem is kell hozzá más, csak egy fél citrom, fogkrém, a gumigyűrűre pedig 2 evőkanál szódabikarbóna és egy kis víz. Tehát: nyomd a fogkrémet a citromra, helyezd bel a mosógépbe, és ragyogóan tiszta lesz! Ráadásként ez a kezelés megszünteti a kellemetlen szagokat, és hatására egy ideig penész sem alakul ki a gépeden. Ez a trükk valóban mindent visz!

+ Tipp! Ecet és szódabikarbóna, a felejthetetlen páros!

Indítsd el a gépet üres járatban, 90 C  fokos mosásban, úgy, hogy a mosószer adagolójába és az öblítő helyére is önts vízzel hígított ecetet. Egy rész ecethez két rész vizet adj! Hagyd lejárni a programot, majd készíts szódabikarbónával tisztító oldatot: keverj el 3 evőkanálnyit nagyjából 2 dl langyos vízben és egy rongy segítségével töröld át a dobot, a mosószer adagolót, az ajtót, a gumitömítéseket.  Ismét indíts egy üres mosást 90 fokon úgy, hogy szódabikarbónát használsz. Keverj el két evőkanállal két deci vízben majd ezt öntsd a mosószer-adagolóba és az öblítő helyére. Mire lefut a program, garantáltan megszabadulsz a kellemetlen szagoktól!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek