Létrehozva: 2024.08.29.

Kétszintes lakás csodapanorámával Budapesten

Ha ilyet vagy hasonlót  keres, mindenképp nézze meg!

Kevés kétszintes lakás eladó a fővárosban, és még kevesebb hatalmas, panorámás terasszal. Ez az ingatlan mindkét adottsággal rendelkezik, ráadásul nem is apró, hiszen 116 négyzetméter, és jó környéken van: a 12. kerületben. Az új tulajdonos parkolása is megoldott a teremgarázsban, felújítani sem kell, hiszen kiváló állapotban van. A négy szoba, amely rendelkezésre áll, biztosítja mindenki számára az elvonulás lehetőségét, sőt, tárolóhelyiség is jár hozzá. 

 

“Panorámás kilátás, közel a nyüzsgő élethez, mégis csendes környezetben, 50m2-nyi terasz, remek elosztással rendelkező, újszerű építésű otthon, ahol igazán élvezheti mindennapjait.

12. kerületben, Németvölgyben, 116m2 alapterülettel rendelkező+ 10m2 erkéllyel és egy 40m2-es tetőterasszal rendelkező, amerikai konyhás nappali+ 3 hálószoba, 2 fürdőszobával rendelkező, gépesített, igény szerint új bútorokkal együtt átvehető ez a csodálatos panorámás kilátással rendelkező 2002-ben épült társasházi lakás.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Miért erre essen a választás: A piacon kevés, a panorámával rendelkező, jó állapotú, nemrégiben felújított 4 szobás ingatlan, közel a városias élethez.-felejthetetlen panoráma-amerikai konyhás nappali-3 hálószoba-2 fürdőszoba-újonnan gépesített és bútorozott-világos terek-külön nyíló szobák-légkondicionált helyiségek-erkély és tetőterasz-háztartási helyiség-parkosított kertrész-teremgarázs beállóhely és táróló a vételár részét képezi-2002-ben épült újszerű társasház-házközponti fűtés-hő és hangszigetelt nyílászárók.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Közös költség: 50.000 Ft/hó amely a fűtést, liftet, teremgarázs kaput, kertészt, takarítást, biztosítást, felújítási alapot és egyéb általános költséget tartalmaz.Az ingatlan 1/1-es tulajdonú, tehermentes, igény szerint gyorsan birtokba vehető.”

Fotó: ingatlanbazar.hu

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek