Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.12.10.

Szereti a csigalépcsőket? És panorámával?

A hirdetés szerint ez Dömsöd legjobb Duna-parti ingatlana. A ház különlegessége egy panorámás csigalépcső, ami az emeletre vezet, ahol a 4 örökpanorámás hálószoba és egy kis fürdőszoba várja az új tulajdonost. Az emeleti erkélyről a kilátás pedig egyszerűen páratlan!


“SIESSEN A DÖNTÉSSEL! DÖMSÖD LEGJOBB DUNAPARTI HÁZA MÉG ELADÓ! Dömsöd LEGSZEBB DUNAPARTI RÉSZÉN, TÖKÉLETES ADOTTSÁGOKKAL, 40 m2-es padlófűtéses TÉLIKERTTEL, PANORÁMÁS SZALETLIVEL eladó egy 180 m2-es kétszintes, 5 szobás, 2 fürdőszobás kiváló állapotú téglaház.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A mindenhol hőszigetelt nyílászárók gondoskodnak az alacsony rezsiről. Kamera, riasztó, elektromos kapu gondoskodik a lakók biztonságáról.

A télikertből belépve az impozáns, kandallós amerikaikonyhás nappaliba lépünk. Itt még megtalálható egy tárolóhelység, egy spejz, tovább haladva egy ízlésé, külön WC-s fürdőszoba, majd a közlekedőn keresztül egy gardrobszobába érkezünk, ahonnan a 2 autó beállására alkalmas, fűthető garázsba érkezünk.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A közlekedőn keresztül visz fel egy igazán különleges, panorámás csigalépcső az emeletre, ahol a 4 ÖRÖKPANORÁMÁS hálószoba található, valamint egy kis fürdőszoba is. Az emeleten lévő erkély KILÁTÁSA PÁRATLAN!

Az 507 m2-es telek nagyrésze a Ráckevei-Dunával, a hátsó része a Dömsödi-Holt-Dunával kapcsolatos![...]"

További exkluzív házakat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek