1 hónapja

Csak el ne tévedjen az új tulaj a 912 nm-es, csillaghegyi luxusházban!

Lélegzetelállító, eladó ingatlan jött szembe velünk a Rómaifürdőn.

A csillaghegyi kuriózum azonban nem csak eleganciájával, de gigantikus, 912 nm-es alapterületével fogott meg minket. Jöjjön egy családi fészek, ahol mi eleinte térképpel járnánk!

Fotó: ingatlanbazar.hu


 

 

[...] Eladásra kínálom CSILLAGHEGY, RÓMAIFÜRDŐ egyik legkülönlegesebb és legnagyobb, 912 nm-es LUXUS CSALÁDI HÁZÁT, mely egy csendes zsákutcában, egy 1260 nm telken épült fel. 

 

 

A ház 1993-ban épült meg, majd 2016-ban egy teljeskörű felújításon esett át, így jelenleg szeparált kis lakásokból és tágas közösségi terekből áll, melyekhez egy minden igényt kielégítő Wellness-részleg, fittness terem, egy hatalmas, 5-állásos garázs és számos kiegészítő helyiség tartozik. Így egy család minden tagja teljeskörű önállóságot élvezhet egy tágas CSALÁDI OTTHON keretein belül. A ház külső hangulata ANGOLSZÁSZ-AMERIKAI stílusú, sátortetős, növényekkel befuttatott, szürke faburkolatot kapott fehér kiegészítőkkel, a belső terek egységesen, neves belsőépítész által tervezettek RUSTIC-INDUSTRIAL stílusban lett tervezve, így a legtöbb bútor és dekorelem, kiegészítő egyedi tervezésű, gyártású. Az ingatlan ára igény szerint tartalmazza az összes berendezést. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!