Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2015.09.08.

Horoszkóp: meghökkentő változásokat hozhat ez a nap!

A Hold a Rák jegyében áll, ma átalakításra, felújításra is alkalmas az idõ.

Kos  (március 21. - április 20.)

Nem jellemző rád, hogy sűrűn alkalmaznád a "ne szólj szám nem fáj fejem" elvet, de ma nagyon hasznos lenne! Akár még anyagi haszna is lehet ha magadban tartod a véleményed! Este mozdulj ki egy kicsit pároddal, vagy barátaiddal, így könnyen megszabadulhatsz a napi stressztől, feszültségtől.

Bika  (április 21. - május 20.)

Ma minden mozgásban van körülötted, ami akár elbizonytalaníthat. A pénzügyeidben jobb ha ma óvatos vagy, inkább halaszd el a merészebb üzleti terveidet. Érzelmeidben is labilis lehetsz, amit párod nem vesz igazán jó néven. Ha egyedülálló vagy egy rövid futókapcsolat ma kilátásban van.

Ikrek  (május 21. - június 21.)

Ma minden a kedved szerint alakulhat, amit az utóbbi időben nem sikerült megoldanod, az most elérhető közelségbe kerülhet. Pénzügyeid is szerencsésen alakulhatnak, ma kiváló az alkalom egy nagyszabású üzleti terv megvalósításához.  Annyira el lehetsz foglalva terveid szövögetésével, hogy megfelejtkezel párodról, aki rossz néven fogja ezt venni. Egyedülállóként viszont nem csak a munkában, hanem a magánéletben is kedvező pozícióba kerülhetsz.

Rák  (június 22. -  július 22.)

Ma kellemes eseményben lehet részed  ami  kizökkenthet a napi rutinodból. Figyelj az időbeosztásodra, mert ha nem rendszerezed magad, könnyen feltorlódik a munkád, elcsúszol  az idődben. A kapkodástól ideges, feszült lehetsz, aminek a családod issza meg a levét. Este  egy kád forró víz segítségével búcsút inthetsz a mai kapkodásodnak.

Oroszlán  (július 23. -  augusztus 22.)

Szereted ha mindenki rád hallgat, téged csodál, azonban ma hasonló temperamentumú emberekkel kell megküzdeni ezért a pozícióért a munkahelyeden. Ez harccal járhat, de elég jó kilátásaid vannak a győzelemre. Otthon a családodban, kapcsolatodban ez már korántsem érvényes! Bele se menjél egy vitába, mert csak elmérgesítheted a hangulatot!

Szűz  (augusztus 23. -  szeptember 22.)

Váratlan dolgok történhetnek, készülj fel rá lelkileg, mert a mimóza viselkedést ellenfeleid kihasználhatják! Riválisaid is érzik gyengeséged, saját érdekedben kifele ne mutasd gyengeséged. Találkozz barátoddal, egy jó beszélgetés megerősítheti a mostanában kissé megtépázott önbizalmadat.

Mérleg  (szeptember 23. -  október 22.)

Ha ma jól kevered a kártyáidat fantasztikus sikereket érhetsz el a munkádban és a magánéletedben is! A kisugárzásod vonzza a körülötted lévő embereket, remek társaság vagy , arra azonban figyelj, hogy főnököd a körön kívül szemléli az eseményeket, aminek később meg lehet a böjtje! Készülj az estére, mert különleges meglepetésben lehet részed!

Skorpió (október 23. - november 21.)

Fogadd el, hogy az ami neked jó,  nem biztos, hogy a másiknak is az!  Jó pár problémától megkímélnéd magad, ha változtatnál pár megrögzött elképzeléseden, szokásodon. A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy rendet tegyél magadban és változtass azokban a dolgokban, amik rendszeresen konfliktust okoznak. A kapcsolatodban egy őszinte beszélgetés is pozitív változásokat hozhat.

Nyilas  (november 22.-december 21.)

Jókedved ma határtalan!  Magad sem érted miért, de még az ellenséged sem tud kibillenteni ebből az állapotból. Nyitott vagy és megértő, ami pozitívan hat a környezetedre is. Több kedvező üzleti ajánlatot is kaphatsz ma. Nem muszáj rögtön határoznod, nyugodtan fontold meg döntésedet. Kellemes estére van kilátásod, ha kapcsolatban élsz lepd meg a párod akár egy vacsorával, értékelni fogja igyekezetedet.

Bak  (december 22.  -  január 20.)

Ma kissé visszafogottabb lehetsz, nehezen tudsz lépést tartani az eseményekkel. Hangulatod is változó, inkább már önsajnáló. Ne sodródj ebbe a kedvetlen kedélyállapotba! Legyél egy kicsit önző,  szerezz magadnak örömet, látogasd meg kedvenc boltodat. Egy új szerzemény  garantáltan kizökkent a melankóliádból!

Vízöntő  (január 21 . -  február 19.)

Egy nagy kő esik ma le a szívedről, ami az utóbbi napokban meglehetősen nyomasztott. A  felemelő érzés pozitív energiával tölt el. Legjobb ha ezt a plusz erőforrásodat   párodra, családodra fordítod, mivel mostanában pont a problémák miatt hanyagoltad el őket. Lepd meg egy különleges programmal, ahol megbeszélhetitek esetleges gondjaitokat is.

Halak  (február 20. - március 20.)

Ma egy kis flörtre van kilátásod, ne állj ellen a csábításnak, egy kis önbizalom erősítésre mindenkinek szüksége van! Ha kapcsolatban élsz vigyázz meddig engedsz a kísértésnek, mert párod megérezheti az esetleges harmadik veszélyét. Ha szingli vagy, ebből a mai találkozásból még bármi lehet!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

magyarnemzet.hu

Hiába volt előválasztás Hegyvidéken, a DK keresztbe tesz a Kutyapártnak

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

mandiner.hu

Világbotrány: ilyen esélyei vannak az antifasiszta nőnek arra, hogy bejusson az Európai Parlamentbe

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OTTHONKA

Ez történik a kenyérrel, ha zellert teszel mellé

OTTHONKA

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

OTTHONKA

Ha így gondozod a muskátlit, soha többet nem sárgulnak majd a levelei

OTTHONKA

Sokkal finomabb lesz az újhagyma, ha ezt a trükköt beveted ültetéskor

OTTHONKA

Elsóztad a levest? Ezt az egy trükköt jegyezd meg, mert megmentheted az ételt vele

OTTHONKA

Újlipótvárosi kislakás, összeköltözőknek!

OTTHONKA

Öt egyszerű trükk, így spórolhatsz a kertben

OTTHONKA

Ne dőlj be a napsütésnek, bánj óvatosan a kertben a növényeiddel!