Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.17. 17:45

Külföldön is leállt az élet, világsztárok éltetik Szoboszlait az eljegyzése után

A magyar válogatott csapatkapitánya a magánéletében is repdes a boldogságtól. Szoboszlai Dominik eljegyezte barátnőjét, Buzsik Borkát. A szerelmeseknek rengeteg hazai és nemzetközi sztár gratulált.

Szoboszlai Dominik a vezére volt a magyar labdarúgó-válogatottnak Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligájában, a csapatkapitány duplázott, amivel a nemzeti együttes megszerezte idei első győzelmét a sorozatban. A 23 éves futballista ezt követően Budapesten töltődött fel szerelmével, Buzsik Borkával, szerda este pedig boldogan jelentette be az Instagramon, hogy eljegyezte barátnőjét.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik csodás napokon van túl (Fotó: Csudai Sándor)

Erling Haaland is gratulált Szoboszlainak

A bejegyzés elképesztő interakciót váltott ki az emberekből, a cikk írásakor már több mint 500 ezer kedvelés, valamint 6000 feletti komment érkezett a fotókra. A gratulációkból a hazai és a nemzetközi sztárok sem maradtak ki. „Gratulálok, tesó” – örömködött Trent Alexander-Arnold, Ryan Gravenberch és Caoimhin Kelleher a Liverpooltól. Rajtuk kívül többek között Erling Haaland, Fabrizio Romano, Dani Olmo és Noah Okafor is írt Szoboszlaiéknak.

A magyar válogatottból Marco Rossi szövetségi kapitány, Schäfer András, Szappanos Péter, Csoboth Kevin, Botka Endre gratulált, rajtuk kívül Dzsudzsák Balázs, Kabát Péter, KKevin, T Danny, Curtis és Lotfi Begi sem maradt adós az örömködéssel.

A Liverpoolnak a hétvégén nagy szüksége lesz a szuperboldog Szoboszlaira, a csapat ugyanis idei eddigi legnagyobb rangadójára készül. Az ellenfél október 20-án, vasárnap a Chelsea lesz, amely kezd visszatalálni korábbi önmagához és jelenleg a negyedik helyen áll a Premier League-ben. A Liverpool 18 ponttal vezeti a bajnokságot.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek