Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.17. 07:00

Megdöbbentő részletek Kylian Mbappé botrányáról, hova tűntek a fotók a nemi erőszakról?

Megszólalt egy szemtanú arról, mi történt a stockholmi éjszakában. Kylian Mbappé nagyon kellemetlen helyzetbe került.

Újabb részlet derült ki az egész világot lázban tartó legfrissebb futballbotrányról, azaz a világsztár francia csatár, Kylian Mbappé nemi erőszak-ügyéről. Mint ismert, a franciák és a Real Madrid világbajnok csatára lemondta a válogatott budapesti meccsét Izrael ellen, ehelyett Svédországban bulizott. A gyanú szerint ekkor erőszakolhatott meg egy nőt.

Mbappé
Nagy bajban Mbappé, a Real Madrid francia labdarúgója Fotó: NurPhoto via AFP

Az eset kapcsán most megszólalt egy svéd nő, aki ott volt a privát partin - írja az Origo. Julia Franzén elmondta, jó előre leszervezték a partit, arra persze senki nem gondolt, hogy ekkora botrány lesz.

Julia Franzén az Expressen című svéd lapnak elárulta, hogy már ismerte Kylian Mbappét, ugyanis nem ez volt az első közös bulijuk. 2018-ban az unokatestvérével, Camilla Fogestedttel együtt Torinóba utazott a francia válogatott vb-előtti nagy bulijára. Camilla ugyanis ismert valakit a csapatból, és kijárta, hogy Julia is vele utazhasson.

"A torinói partyn ott volt a teljes francia csapat, a bulin volt rúdtánc és "fergeteges volt, de egyúttal abszolút privát és nagyon kellemes" - emlékezett vissza Julia. A franciák másnap inultak is Oroszországba, ahonnan világbajnokként tértek haza.

Mbappé bulijáról biztosan nem lesznek fotók

Mindig ez a rend, és ez már 2018-ban is így volt. A telefonokat az érkezéskor le kell adni és egy lezárt borítékba kerülnek. Nem csak a franciák csinálják így, ugyanez a helyzet Cristiano Ronaldo bulijaiban is

 - árulta el Julia Franzén.

Kylian Mbappé botránya még nem ért véget, ha beigazolódik a nemi erőszak gyanúja, annak súlyos következményei lesznek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek