Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.25. 16:45

Borszasztó hírt kaptak a Real Madrid drukkerei, rengeteg a sérült a sok meccs miatt

Carlo Ancelotti vezetőedző sem gondolta volna, hogy ennyire súlyos a helyzet. A Real Madrid egyik legjobbja, Kylian Mbappé hosszú időre kidőlt.

Végre igazi formába lendült, máris megsérült a Real Madrid egyik legjobb focistája. A francia világbajnok Kylian Mbappét kedden, az Alavés elleni bajnoki kellett lecserélni. Carlo Ancelotti vezetőedző akkor még úgy gondolta, a csatár egy-kettőre rendbe jön, szerdára azonban kiderült, ennél nagyobb a baj. Mbappénak legalább három hetet kell kihagynia, s a szuperrangadón sem léphet pályára. 

Real Madrid
Acelotti és a sérült Mbappé, drága győzelmet aratott a Real Madrid Fotó: AFP

Kylian Mbappé sérülése váratlanul jött, kiderült, hogy a combhajlító-izmával vannak bajok. Ezzel is egyre erősödnek azok a hangok, melyek szerint a túl sok meccs kikezdi a labdarúgók egészségét. Csak a múlt hétvégén a Manchester City spanyol ásza, Rodri, valamint a Barcelona kapusa, Marc-André Ter Stegen dőlt ki a teljes szezonra. 

Rengeteg sérült a Real Madrid kertében

Fontos meccs előt dőlt ki Mbappé. Az Atlético elleni vasárnapi derbit a 25 éves támadó biztosan kihagyja, ahogy David Alaba, Brahim Díaz és Dani Ceballos is, míg Eduardo Camavinga játéka is kérdéses- írja a Magyar Nemzet. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek