TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.03.23.
Módosítva: 2024.03.25.

Csak a balhé van a Real Madrid sztárjával: Folyamatos szájkarate és nőügyek

Vinícius Júnior megint sokakat magára haragított a Willi Orbánnal való balhéja miatt. Lapunk megnézte, melyek voltak a 23 éves világklasszis eddigi legnagyobb botrányai.

Vinícius Júnior mindössze 16 éves volt, amikor a Real Madrid 2017 nyarán bejelentette, hogy 45 millió euró ellenében (17 milliárd forint) szerződteti a Flamengótól. Vini Jr. egy évet még a nevelőegyesületénél töltött, 2018-tól lett a királyiak játékosa, pont akkor, amikor Crisitano Ronaldo a Juventushoz igazolt, sokan a brazilban látták a portugál utódját. A kezdeti nehézségek után a balszélső elkapta a fonalat és ma már a 14-szeres Bajnokok Ligája-győztes együttes egyik kiemelkedő futballistája.

Vinícius brutálisan lökte vissza a gyepre Orbánt, miután már sárga lapot érően felöklelte - mégis pályán maradhatott és gólt szerzett
Vinícius Júnior gyakran balhézik össze az ellenfelekkel Fotó: Getty Images


Vinícius kétségkívül kivételes képességekkel van megáldva, viselkedésével viszont gyakran balhéba keveredik. Legutóbb a Real Madrid-RB Leipzig BL-nyolcaddöntő visszavágón először fellökte Willi Orbánt, majd amikor a magyar válogatott játékos felkelt, a brazil a nyakánál fogva újra a földre rántotta, Davide Massa játékvezető azonban csak sárga lappal figyelmeztette, sokak szerint jogos lett volna a kiállítás.
„Nagyszerű futballista, aki képes meccseket eldönteni. De a viselkedésén változtatnia kell. A csapattársainak úgy kell lenyugtatniuk, mint egy gyereket. Radikális változásra van szüksége, különben tönkretesz mindent, amit a futballjával felépít” – mondta róla a Real Madrid korábbi kiváló támadója, Predrag Mijatovics. Lapunk megnézte, milyen balhéi voltak a még mindig csak 23 éves világklasszisnak.

Heves viták az ellenfelekkel

Vinícius szereti keresni a konfliktusokat a pályán, sokszor pedig a legkiélezettebb szituációknál veszíti el a fejét. Tavaly májusban a Real Madrid 2-1-re győzte le az Osasunát a Király Kupa döntőjében. A brazil szélsőnek a félidőben durrant el az agya és az öltözőfolyosón kezdett el balhézni Chimy Avilával, ebből pedig igazi tömegjelenet alakult ki, a feleket nagy nehezen sikerült csak elválasztani egymástól.  Január 14-én újabb sikert aratott a fővárosi sztárcsapat, az ősi rivális FC Barcelonát ütötte ki 4-1-re a Spanyol Szuperkupa fináléjában. Vinícius az első félidőben mesterhármast ért el, és Ronald Araújo róla kapta meg a második sárga lapját, így tehát villant a piros lap is a Barcelona hátvédjének. Vini Jr. erre nagy nevetéssel reagált, ami alaposan felbosszantotta a Barca kispadját. A nagy szócsata közben a brazil ujjaival a 4-1-es eredményt mutatta provokálta tovább a riválisát.

Hatalmas rasszista balhé

Tavaly május 22-én régóta nem látott rasszista botránynak került a középpontjába a 23 éves szélső. A Real Madrid akkor a Valencia otthonában szenvedett 1-0-s vereséget, a hazai szurkolók egy része pedig folyamatosan sértő megjegyzéseket tett Viníciusra. Egy ponton túl a frusztrált sztár kiment a nézőkkel vitatkozni, a találkozó pedig folytatódott. A szurkolók végül elérték, amit szerettek volna, a hajrában Vinícius lekönyökölte Hugo Durót, ami miatt a játékvezető kiállította. A világklasszis ezt követően súlyos vádakkal illette Spanyolországot: „A rasszizmus normális a La Ligában. A bajnokságban normálisnak számít, a szövetség szemében szintúgy, az ellenfelek pedig még bátorítják is. Nagyon sajnálom. A bajnokság, amely egykor Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi nevétől volt hangos, ma már a rasszistáké… Manapság Brazíliában rasszista nemzetként ismert Spanyolország” – írta a közösségi oldalán Vinícius.

Szigorú szelektálás

A futballista tavaly júliusban ünnepelte a 23. születésnapját, a bulit pedig nem aprózta el. A Metropoles szerint azonban a brazil egy meglehetősen vitatható szisztéma alapján szabta meg, hogy milyen hölgyek jöhetnek a partiba. A nők Instagram-profiljainak nyilvánosnak kellett lenniük, hogy minden fotójukat lehessen látni. A szelektálást Vinícius barátai végezték el, a lányok pedig miután megérkeztek az ünnepségre, elvették tőlük a telefonjaikat, ugyanis tilos volt bármilyen hangot, képet, videót rögzíteniük. Sokan felháborodtak a brazil szélső szigorú intézkedésein.

A labdarúgó további bitrányairól az Origón olvashatsz. 

 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Új fejezet kezdődik az orosz-ukrán háborúban

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

hirtv.hu

Gyermekvédelmi tüntetésre hívta követőit Magyar Péter + videó

ripost.hu

Ma sem ússzuk meg szárazon: három vármegye is riasztást kapott – Időjárás

vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TÜZELŐÁLLÁS

Megviselik az események, Szoboszlai eltűnt az emberek elől

TÜZELŐÁLLÁS

"Egyetlen komoly ellenfél" - születésnapi ajándék lenne az olimpia a legendás kapitánynak

TÜZELŐÁLLÁS

Dárdai Pált az önvédelem vezérelte, jól tette, hogy faképnél hagyott mindenkit

TÜZELŐÁLLÁS

Kalasnyikovval tartotta rettegésben a párját: átélt borzalmairól pakolt ki a világbajnok exe

TÜZELŐÁLLÁS

„Húzz már el innen!” – Szoboszlait nem kímélik, betelt a pohár a szurkolóknál

TÜZELŐÁLLÁS

Hiába toloncolták ki, Boris Becker a börtön után nagy húzásra készül

TÜZELŐÁLLÁS

„A nyerés tudományát gyakorolni kell” - először járt Párizsban a magyar világbajnok