TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.16. 07:30

Kispestre jöhetett volna, helyette börtönbe mehet Kylian Mbappé

Nemi erőszak miatt nyomoz a svéd rendőrség. Az ügyben a francia labdarúgó-válogatott világbajnok csatára, Kylian Mbappé is érintett lehet.

Kylan Mbappé és haverjai múlt hét csütörtökön Stockholmban jártak, ahol többek között a Chez Jolie étteremben, majd a Stureplanon található éjszakai bárban jártak. Az Aftonbladet című lap most arról számolt be, hogy a rendőrség nemi erőszak miatt nyomoz a társaság távozása óta - írja az Origo. A lap szerint egy nő egészségügyi ellátást kért, a nyomozást vezető ügyész egyelőre nem kíván bővebben nyilatkozni az ügyről.

Mbappe (középen) komoly bajba került Fotó: AFP

A francia válogatott csütörtökön Kispesten Nemzetek Ligája-meccsen Izraellel találkozott, Mbappé azonban kisebb sérülés miatt nem tartott Magyarországra a csapattal. Helyette a haverjaival Svédországba repült. Miután az Aftonbladet írt a rendőrségi nyomozásról, a francia média is beszámolt a történetről, ami Mbappéhoz is eljutott. 

„Fake news!!!!” - reagált Mbappé az X-en, vagyis hazugságnak tartja az ügyet, és megosztott egy linket az RMC Sport cikkére hivatkozva. Állítólag a francia játékos korábbi klubja, a Paris Saint-Germain 55 millió euróval tartozik neki, Mbappé és a PSG kedden találkozik az LFP fellebbviteli bizottságán

"Ez már annyira kiszámíthatóvá vált. Egy nappal a meghallgatás előtt véletlenül kirobban egy ügy, ugye?" - írja Mbappé, és egy „kacsintó emojival” fejezi be a posztját.

A franciák szövetségi kapitánya, Didier Deschamps is reagált az ügyre. 

"Jelenleg minden zavaros, próbáljuk megfejteni, mi igaz, és mi nem. Szerintem néhányan mindenért Mbappét okolják. Nem tudom, mi az igazság, sok pletyka. Nem fogok erről beszélni vele, elég idős már ahhoz, hogy tudja, mibe kell beavatnia engem." - fogalmazott Deschamps.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek