Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.10. 18:20

A meccs előtt derült ki, Marco Rossi embere BL-csapathoz igazolhat

Ez aztán a villámkarrier. Marco Rossi felfedezettje, Balogh Botond az év egyik legjobb csapatához kerülhet.

Fantasztikusan kezdte az olasz bajnokságot Balogh Botond. A Marco Rossi által vezetett magyar válogatottal a hollandok elleni Nemzetek Ligája-meccsre készülő labdarúgó alapember az újonc Parma együttesében. Teljesítménye annyira meggyőző, hogy több topligás csapat érdeklődését is felkeltette. Köztük a német bajnok, BL-szereplő Bayer Leverkusen is célállomás lehet.

Balogh Botond Marco Rossi
Balogh Botond jelenleg is ott van Marco Rossi keretében Fotó: Török Attila

Olasz lapértesülés szerint a Parma már konkrét ajánlatot is kapott a közel 190 centiméter magas védőért. Az idén német bajnok és kupagyőztes, Európa-liga-döntős Leverkusen mellett az angol élvonal egyik meglepetéscsapata, a Brighton is felfigyelt a Baloghra. Arról nincs hír, hogy az olaszok hogyan reagáltak a megkeresésre. Az biztos hogy a védő szerződése 2027-ig szól Olaszországban, értéke jelenleg 1,8 millió euró (720 millió forint) a Transfermarkton.

Marco Rossi is bízik Baloghban

A 22 éves futballista Olaszországban a szezonban hét élvonalbeli és egy Olasz Kupa-mérkőzésen szerepelt, s összesen 672 percet töltött a pályán. A válogatottban kezdőként végigjátszotta a németországi Nemzetek Ligája-meccset (0-5), Bosznia ellen (0-0) 8 percet kapott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek