OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.04.

Szoboszlaiék csúnyán kiütötték őket, ide menekült a válogatott focista

Ennél csúnyább verést nem is kaphatott volna a Manchester United focicsapata. Szoboszlai Dominik csapata 3-0-ra nyert, Harry Maguire pedig váratlan helyen tűnt fel.

Borzalmasan kezdte az angol focibajnokságot a Manchester United focicsapata. A Vörös Ördögök ugyan megnyerték legelső bajnokijukat a Fulham ellen, a folytatásban a Brighton és Szoboszlai Dominik együttese, a Liverpool is legyőzte őket. Különösen utóbbi meccs fájhatott, hiszen a nagy rivális Poo lManchesterben nagyon simán nyert 3-0-ra, sőt, a különbség még nagyobb is lehetett volna. Az angol válogatott Harry Maguire ugyan csak a 69. percben lépett pályára, segíteni ő sem tudott.

Manchester United FC v Liverpool FC - Premier League
Szoboszlai gólpasszt adott, Maguire sokat nem tett hozzá a meccshez Fotó: James Gill - Danehouse

Noha a United teljesítménye sem volt elsőosztályú, Maguire a találkozó másnapján testvérének a meccsén tűnt fel - írja a The Sun.

A 31 éves hátvéd másnap ellátogatott az angol negyedosztályban rendezett Salford City-MK Dons bajnokira, hogy a helyszínen szurkoljon testvérének, Leurence-nek. A meccs pikantériája, hogy a Salford tulajdonosai között vannak a Manchester United legendái, Gary Neville és Paul Scholes is, míg Maguire öccse nyáron igazolt a Milton Keynes-i csapathoz, miután az előző szezonban feljutott a negyedosztályba a Crawley Town csapatával

- írja az Origo.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek