OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.18.

A verseny után rohant a mentő, kórházba került az F1-es pilóta édesapja

Akár a győzelemért is mehetett egy volna, az utolsó előtti körben azonban szörnyű baleset után végül nullázott a Forma–1-es pilóta. Sergio Pérez számára borzalmasan ért véget az Azeri Nagydíj, ráadásul utána az édesapja is rosszul lett, ami miatt kórházba kellett szállítani.

Sergio Pérez pocsék formában érkezett meg a múlt heti Forma–1-es nagydíjra, Azerbajdzsánba. Az azt megelőző tíz futamon mindössze 40 pontot szerzett, ami átlagban egy nyolcadik helynek felel meg. Pérez Max Verstappen csapattársa a Red Bullnál, az autó ennél jóval többet tud, mint amit Pérez kihoz belőle. A mexikói hosszú idő után Bakuban megtáltosodott és a győzelemért harcolt, ám az utolsó előtti körben összeütközött Carlos Sainzzal, ezzel egy potenciális második helyet bukott el. Ha ez pedig nem lett volna neki elég, a leintést követően otthonról is borzasztó hírt kapott.

Sergio Pérez, Antonio Pérez
Sergio Pérez édesapja (középen) az Azeri Nagydíj után lett rosszul Fotó: NurPhoto via AFP

Édesapját, Antonio Pérez Garibay-t az Azeri Nagydíj után eszméletlenül találták meg a fürdőszobájában, ezt követően a kiérkező mentők egy mexikóvárosi kórházba szállították. Az egykori politikus szívinfarktus-közeli állapotban volt, amikor elájult az otthonában, derül ki az Origo szemléjéből. Később kiderült, hogy az édesapa a fia balesete után lett rosszul.

Az egész a baleset után történt, talán a sokk idézte elő. Már megvizsgálták a szívemet, hogy kiderítsék, mitől ájultam el 

– mondta Antonio Pérez Garibay, akinek szerencsére nem lett komoly problémája, így két nappal később elhagyhatta a kórházat.

Sergio Pérez újabb utcai pályán javíthat

A 34 éves versenyző számára ezen a hétvégén is lesz F1-es futam, a mezőny ezúttal Szingapúrba látogat. A mexikói pilóta mindössze a világbajnoki tabella nyolcadik helyét foglalja el, miközben a csapattársa, Max Verstappen még mindig kényelmesen vezeti az összetettet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek