A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.05.

Újra provokálnak minket? Döntöttek a németek a magyarok elleni meccsről

Az Európa-bajnokságon a németek egyedül ellenünk léptek fel a rózsaszín mezükben. Szombatra is kiválasztották már a szerelésüket.

Az Európa-bajnokság után visszatér Németországba a magyat fociválogatott. Marco Rossi együttese a csoportkör után búcsúzott a nyári tornán, most Düsseldorfban, a németek ellen kezdi meg a Nemzetek Ligáját (szombat, 20.45, M4 Sport). A két csapat a kontinenstornán is összecsapott egymással, akkor a csoportban a németek 2-0-ra verték a mieinket. Azon a találkozón a németek azt a rózsaszín mezt választották, mely nem csak külföldön, odahaza is megosztja a drukkereket.

Gundogan
Német nemzeti színeket ne is keressünk a mezen / Fotó: AFP

Érdekesség, hogy a németek a tornán kizárólag ellenünk választották ezt az összeállítást. Sőt, az Eb alatt szívárványszínben pompázott a müncheni aréna tisztelegve ezzel a bajor LMBTQ-közönség előtt.

Nos, úgy tűnik, hogy a németek mostanra kicsit visszafogták magukat. A szövetség közleménye szerint Julian Nagelsmann csapata a hazai, hófehér felsőben lép pályára. Ez azt jelenti, hogy a mieink végre újra felhúzhatják a meggypiros felsőt azok után, hogy az Eb-n mindháromszor fehérben játszottunk.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek